+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Sembelit Linaclotide
péptida

Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Sembelit Linaclotide

13,534 Tampilan
1. Naon Linaclotide (Linzess)?
2. Naon ari Linaclotide dianggo?
3. Naon mékanisme tindakan Linaclotide?
4. Kumaha Linaclotide kedah dianggo?
5. Naon dosis pikeun Linaclotide (Linzess)?
6. Naon efekna Linaclotide tiasa ngabalukarkeun?
7. Nu ubar atanapi suplemén anu bakal berinteraksi sareng Linaclotide?
8. Naon bedana antara Linaclotide sareng lubiprostone?
9. Naon inpormasi anu sanés ngeunaan Linaclotide anu kuring kedah terang?


1. Naon Linaclotide (Linzess)?Phcoker

Linaclotide (Linzess) mangrupikeun ubar lisan anu disatujuan ku FDA anu biasa dianggo ku pasien déwasa anu ngalaman kabebeng atanapi kabebeng kronis kusabab sindrom bowel disababkeun. Linaclotide 851199-59-2 hadir di luhur daptar kelas ubar anyar anu disebat agonis guanylate cyclase-C.

Ngaran merek Linaclotide nyaéta Linzess sareng penting pikeun émut yén dina waktos ayeuna henteu aya versi umum Linaclotide. Janten, upami anjeun milarian Linaclotide pikeun dijual atanapi dianggo pribadi, janten jaga pikeun penjualan ubar online palsu anu mungkin ngajual haram Linaclotide umum ubar.

Linzess mangrupikeun agonist génélik cyclase-C sareng péptida asam 14-amino. éta ngaran kimia nyaéta L-cysteinyl-L-cysteinyl-L-glutamyl-L-tyrosyl-L-cysteinyl-L-cysteinyl-L-asparaginyl-L-prolyl-L-alanyl-L-cysteinyl-L-threonyl-glycyl- L-cysteinyl-L-tirosin, siklik (1-6), (2-10), (5-13) -tris (disulfide).

Rumus molekularna nyaéta C59H79N15O21S6 sedengkeun beurat molekular nyaéta 1526.

Bubuk Linaclotide bodas kanggo bodas-bodas sareng rada larut dina cai. Éta ogé tiasa ngaleyurkeun rada dina natrium klorida cai (0.9%).

final Linzess nyaéta dina bentuk kapsul gelatin keras anu ngandung manik salib Linaclotide. Kalsium klorida dihydrate, L-leucine, titanium dioksida, selulosa microcrystalline, gelatin, sareng hypromellose mangrupikeun bahan aktif dina Linzess

2. Naon ari Linaclotide dianggo?Phcoker

Nalika nganggo Linaclotide nganggo, jalma ngagunakeun éta minangka pangobatan pikeun masalah bowel tinangtu sapertos sindrom usus gampang kabirangan anu dicirikeun ku kabebeng sareng kabebeng idiopatik.

Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Sembelit Linaclotide

Linaclotide pikeun sindrom gampang ambek bowel gejala

sindrom gampang bowel (KIBS) mangrupikeun gangguan anu berkepanjangan anu nyegah peujit pikeun normal. Indikasi Linaclotide ieu ogé disebut minangka usul spastis sareng panyakit bowel fungsional. Gejala utami karusuhan nyaéta kabebeng, diare sareng nyeri beuteung sareng kabebeng atanapi silih alihan.

Dina studi klinis pikeun netepkeun efficacy Linaclotide pikeun relief gejala sindrom bowel gampang marahmay, pasien sawawa dianggo dina dua percobaan, percobaan multicenter. Percobaan munggaran ngalibatkeun pasien 800 anu ditunda 290 mcg kursus perlakuan linzess poean bari 804 ditugaskeun ka anu kadua anu aya dina plasebo.

Sadaya penderita anu dianggo dina kadua kelompok parantos nyumponan kriteria IBS Roma II sareng diperkirakeun ngahontal skor minuman nyeri beuteung tina 3 minimal dina skala nol dugi ka sapuluh sareng sahenteuna tilu gerakan usus spontan lengkep unggal minggu unggal perlakuan jaman.

Nepi ka akhir jaman perawatan, penderita anu dina kursus perlakuan linzess langkung parantos ngalaman gejala BIS langkung saé dibandingkeun sareng pasangan plasebo dina hal:

  • Frékuénsi gerakan bowel spontan
  • Konsistensi stéol
  • Sajumlah waktos sareng usaha fisik pikeun hiji jalma ngagunakeun pass.
  • Nyeri beuteungna

Éta leres-leres negeskeun indikasi Linaclotide salaku pangobatan anu efektif pikeun BIS.

Linaclotide pikeun Gejala kaberot Idiopathic kronis (CIC)

Dina hiji ulikan pikeun ngaksés efektivitas Linzess pikeun CIC gejala manajemén, pasien sawawa sareng kabebeng idiopatik kronis disimpen dina percobaan acak, klinis multisenter, sami sareng hasil diajar BIS di luhur.

Masing-masing pasién parantos ngarobih kritéria kabebasan fungsional Roma II anu dirobih sareng nampi 72mg, 145 mcg Linzess, 290 mcg Linzess atanapi perlakuan plasebo unggal dinten sapanjang jaman perawatan minggu 12-minggu.

Saatos akhir parawatan, peneliti ningali langkung parobosan gejala CIC diantawis pasien anu dina perlakuan Linzess dibandingkeun sareng anu aya dina plasebo. Khususna, aranjeunna ngalaman pamutahiran tingkat anu langkung luhur dina hal frékuénsi stool, konsistensi stool sareng jumlah galur gerakan bowel.

Tina tilu tilu dosis Linzess, ngagaduhan efek samping sakedik ngalamar gejala CIC anu signifikan. Ieu ngabuktikeun indikasi Linaclotide kamampuan nya pikeun ngubaran CIC.

Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Sembelit Linaclotide

3. Naon mékanisme tindakan Linaclotide?Phcoker

Teu kawas sababaraha pangobatan anu dianggo pikeun ngarawat masalah kasehatan anu kasebat, mékanisme Linaclotide béda-henteu nyerep kana awak anjeun. Mékanisme Linaclotide lumangsung sacara éksklusif di peujit anjeun ku naékkeun cairan, akibatna ningkatkeun gerakan bowel sareng lega nyeri anu tiasa disababkeun tina masalah bowel.

Linaclotide (Linzess) ngajadikeun peujit ngahasilkeun langkung cairan kalayan ningkatkeun produksi siklikosfat guanosine siklik.

Nalika Linaclotide ngagunakeun kakuatanana pikeun nambahan cairan dina peujit anjeun, kadaharan ngalir ngalangkungan usus gancang sareng tékstur najis ningkat. Ieu ngaronjatkeun gejala-gejala gejala anu aya hubunganana sareng kembangan, nyeri beuteung / teu kareputih sareng teu karu ku rarasaan gerakan bowel.

4. Kumaha Linaclotide kedah dianggo?Phcoker

Nalika anjeun nyieun a Meuli Linaclotide, tangtosna resep sareng dokter, penting pikeun mastikeun yén anjeun maca pituduh pangobatan anu anjeun bakal dipasihkeun ku tukang apotéker anjeun sateuacan nyandak pangobatan. Pituduh bakal nyaritakeun anjeun dosis Linaclotide anu tepat pikeun anjeun, interval dosis anu pas sareng periode kursus perawatan anu disarankeun.

Bisi anjeun peryogi panjelasan naon waé Dosis Linaclotide, ulah ragu ngahubungan dokter anjeun atanapi tukang ubar pikeun nyegah efek samping Linaclotide atanapi interaksi Linaclotide.

Lanten nginum obat oral, Linaclotide kedah dicandak ku sungut. Anjeun kedah merawat bari burih kosong, langkung saé menit 30 saencan nyandak tuang anu munggaran dina sadinten. Ubat Linaclotide akhir nyaéta dina bentuk kapsul sareng kudu ditelan sadayana. Anjeun kedah henteu ngaso atanapi nyapek kapsul Linaclotide.

Nanging, upami anjeun parantos nyoba ngelek kapsul tapi sia-sia, anjeun tiasa ngabukaana sareng nyampur eusi dina apel apel. Teras ngelek adun langsung sareng sapertos kitu-ulah nyapék. Campur jumlah anu sakuduna dituju pikeun nyandak waktos na kusabab kusabab nyimpen campuran bakal nyababkeun narkoba kaleungitan efektifitasna.

Bisi anjeun teu ngagaduhan apelauce, anjeun tiasa nganggo cai salaku alternatif. Ukur hiji ounce atanapi 30mm cai, buka kapsul dosis Linaclotide anu resep sareng kosongkeun eusi dina cai. Seleskeun kandungan cai-Linaclotide kirang langkung 20 detik teras inu inum deui. Ngan sakumaha dina campuran apel, henteu kéngingkeun eusi-nginum eta sadayana.

Bisi nginum obat ieu ditujukan pikeun dikaluarkeun liwat tabung nasogastric atanapi gastric, milari pedoman pikeun administrasi ti apotéktis anjeun atanapi dokter. Nanging, ieu prosedur umum pikeun administrasi tabung.

  • Ukur 30 ml cai bersih sareng suhu kamar sareng lebet kana bersih wadahna anu bersih.
  • Buka kapsul Linaclotide sareng kosongkeun eusina (manik) kana cai
  • Mid pertengahan cai sareng manik Linaclotide ku nyampur campuran kalayan henteu hampang kirang ti 20 detik.
  • Tarik campuran cai bead Linaclotide kana jarum suntik anu leres sareng tip anu ampir sami sareng kateter sareng ukuran anu leres. Teras tuangkeun campuran kana tabung nasogastric atanapi lambung anu dianggo ku pasien ku ngalamar tekanan anu stabil tapi gancang kirang langkung 10 mL / 10 detik dina jarum suntik.
  • Bisi aya sababaraha manik Linaclotide anu tetep aya dina wadah, tambahkeun 30ml cai bersih ka jerona, nyampur campuran, sareng ngurus éta sakumaha anu dijelaskeun.
  • Sakali anjeun parantos réngsé sareng ngokolakeun campuran manik Linaclotide sareng cai, paké sahenteuna cai 10 ml pikeun nyunirkeun tube administrasi.

5. Naon dosis pikeun Linaclotide (Linzess)?Phcoker

Dosis Linaclotide anu pas beda-beda bénten ti hiji jalma anu sanés, gumantung kana kaayaan anu dituju pikeun ngubaran ogé réaksi batur pikeun nginum obat. Sakali deui, penting pikeun dicatet yén ubar henteu tiasa dianggo ku jalma anu teu acan umur umur 18.

Barudak ngora leuwih résiko ngalaman serius Épék samping Linaclotide kedah aranjeunna nganggo ubar.

(1) Dosis Déwasa Anu Usus Pikeun Sindrom Usus Boligna

Pikeun sawawa anu kakurangan tina Sindrom Usus Irritable anu dibarengan ku kabebeng, anjeunna kedah nyandak dosis Linaclotide tina 290 mcg unggal dinten. Sakumaha anu disebatkeun sateuacana, obat éta kedah dicandak dina burih kosong. Pikeun mastikeun éta, candak heula saencan tuang heula dina sadinten.

(2) Dosis Déwasa Anu Usus kanggo Sembelit

Numutkeun kana Administrasi Pangan sareng Narkoba AS, dosis Linaclotide anu disarankeun pikeun sawawa anu ngagaduhan kabebeng idiopatik (CIC) nyaéta 72 mcg.

Tapi, dosis 145 mcg ogé tiasa disarankeun pikeun pasien sawawa kalayan CIC, gumantung kana presentasi na sareng kasabaran. Anjeun tiasa kasir ulasan linzess 72 mcg kéngingkeun ide kumaha dosisna dianggo sareng pangguna anu parantos nampi ménu.

Numutkeun kana rupa-rupa ulasan linzess 72 mcg, di antara umpan balik séjén ngeunaan nginum obat, saurang pasién anu ngagaduhan masalah kaséhatan anu kasebat sareng ngarepkeun kauntungan tina poténsialna kedah nganggo rutin pikeun ngahontal hasil anu dipikahoyong. Salian ti éta, éta kedah dilakukeun dina waktos anu sami unggal dinten sapanjang periode perawatan anu resep.

Perlu dicatet yén Linzess kamungkinan ngabalukarkeun interaksi Linaclotide sareng sagala rupa ubar. Sapertos kitu, anjeun kedah nyingkab ka dokter anjeun ngeunaan obat naon waé anu ayeuna anjeun atos sateuacan ngamangpaatkeunana (Linaclotide).

Ogé, ibu hamil kedah awaskeun ka ati-ati upami mertimbangkeun nyandak Linaclotide sabab ubar tiasa nyababkeun bahaya anu janin. Aranjeunna kedah ngupingkeun perhatian dokter pikeun mastikeun kasalametanna sareng yén orok anu teu kedah dilaksanakeun upami aranjeunna nginum obat. Kasus anu sami diterapkeun pikeun ibu-ibu asuhan sareng jalma anu anjeun maksudkeun pikeun hamil nalika nganggo narkoba.

Nanging, sanaos aranjeunna ngagaduhan CIC atanapi Sindrom Usus Irritable, penderita anu umurna di handapeun umur 6 henteu kedah nyandak Bubuk salep (851199-59-2). Eksperimen klinis nyatakeun yén ubar nyababkeun maotna dina beurit juvenile kalayan umur anu sarua di handap taun 6.

Sapertos kitu, ubar kasebut contraindicated kanggo pasien anu teu acan usia umur sabab nempatkeun éta kalayan résiko anu pohara luhur pikeun ngembangkeun diare sareng pangaruh ngarugikeun anu serius.

Salian ti éta, aya data klinis anu nunjukkeun kasalametan sareng efektivitas linzess diantara pasien anu umur 6 taun ka 17 taun. Sapertos kitu, bisi murangkalih atanapi rumaja sahandapeun taun 18 anu peryogi relief ICI atanapi BIS, naséhat dokter kedah diperyogikeun heula.

Anjeun tiasa nyandak dugi ka dua minggu sateuacan ngalaman relief gejala salaku akibat tina obat. Janten, janten sabar sakedik sareng éta. Teras nganggo hal sakumaha anu diarahkeun.

Nanging, upami hal anjeun gejala henteu ningkat atanapi langkung parah sanajan ngagunakeun linzess, ulah nyandak dosis anu langkung ageung jumlah anu paréntahkeun. Anjeun teu kedah ngalakukeun éta dina sagala hal. Sabalikna, nginpokeun ka dokter anjeun pikeun netepkeun faktor éta balik kana inpormasi narkoba sareng saran pikeun kursus salajengna.

Disarankeun pikeun nyegah Linaclotide upami anjeun parantos alérgi kana peujit anjeun gaduh halangan.

Upami anjeun kajadian kantun dosis Linaclotide, ulah coba éduksi pikeun dosis anu sono. Tong hilap deui sareng teraskeun nyandak dosis salajengna dina waktos anu dijadwalkeun.

Dina hal anjeun atanapi anu dipikacinta nyandak kaleuwihan dosis Linaclotide (overdose), insiden ieu kedah dibawa langsung ka perhatian dokter. Alternatipna, anjeun tiasa ngahubungan jasa Bantuan Racun ku cara nelepon 1-800-222-1222.

Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Sembelit Linaclotide

6. Naon efekna Linaclotide tiasa ngabalukarkeun?Phcoker

Dumasar kana rupa-rupa Ulasan Linaclotide sareng studi ilmiah, ieu mangrupikeun efek umum Linaclotide umum:

  • Diare saeutik
  • Nyeri peurih hampang atanapi teu ngarareunah
  • bloating
  • rasa panas di jero beuteung
  • utah,
  • rieut
  • Gejala tiis sapertos irung licik / kaseja, nyeri tikoro nyeri nyeri atanapi nyamis
  • chills
  • kamacetan ceuli
  • muriang
  • leungitna sora
  • ngalirkeun gas
  • irung atawa eusina
  • getihan lempeng
  • konvulsi
  • soca panonna
  • dada kedap

Sanaos jarang, anjeun ogé tiasa ngalaman salah sahiji efek samping Linaclotide ieu:

  • Diare parah atanapi pengkuh
  • Diare anu dipirig ku pusing atanapi rarasaan anu nyababkeun anjeun sapertos anjeun dipikaresep bakal kasép
  • keram leg
  • swings wanda
  • Perasaan teu stabil
  • Kabingungan teu normal
  • heartbeats teratur
  • Ngaronjat sareng haus pengkuh
  • Ngapuut dada
  • Rarasaan cimata
  • lemah otot
  • Nyeri peurih
  • hideung, katurunan, atanapi tarry na
  • hives
  • sesah napas
  • raray, lambey, létah, atanapi bengkak tikoro

Anjeun kedah milarian pitulung darurat upami anjeun kedah ngalaman bengkak dina bagian anu kasebat, masalah engapan atanapi sarapi.

Dina kasus efek samping Linaclotide anu langka, anjeun kudu ngeureunkeun ubar ieu sareng ngahubungi dokter anjeun pikeun panduan salajengna.

7. Nu ubar atanapi suplemén anu bakal berinteraksi sareng Linaclotide?Phcoker

Interaksi linaclotide bisa lumangsung bisi Linaclotide dianggo di sagigireun ubar anu kalebet ubar over-the-counters, produk vitamin, produk herbal sareng pangobatan anu resep. Sababaraha pangobatan anu dilaporkeun kamungkinan ngabalukarkeun interaksi Linaclotide di antarana:

  • Ngalengkepan
  • Amitiza
  • Aspir 81
  • Kakuatan Aspirin Kurang
  • Ativan
  • Kaseueuran
  • Dulcolax (interaksi minor)
  • Concerta
  • Cymbalta
  • Dexilant
  • Flexeril
  • Metamucil (interaksi minor)
  • Levothyroxine (interaksi sedeng)
  • lubiprostone
  • Metoprolol Succinate ER
  • Norco
  • Paracetamol
  • Restasis
  • Symbicort
  • vitamin B12
  • vitamin C
  • vitamin D3
  • Xanax
  • Zyrtec

8. Naon bédanas di antara Linaclotide sareng lubiprostone?Phcoker

boh Linaclotide sareng lubiprostone mangrupakeun ubar-disatujuan DFA pikeun kabebeng idiopatik kronis sareng sindrom bowel gampang ambek di sawawa. Upami anjeun hoyong gerakan usus ningkat, anjeun tiasa milih salah sahiji dua.

Sanajan kitu, aranjeunna gaduh sababaraha bédana dina hal:

(1)Kelas masing-masing

Lubiprostone milik kelas ubar anu katelah aktivasina saluran klorida. Di sisi anu sanés, Linaclotide (Linzess) mangrupikeun anggota kelas obat anu disebat agonis guanylate cyclase-C.

(2)Dosis poean

Nalika dosis Linaclotide anu disarankeun dikonsumsi sakuduna diémutan sadinten sadinten, upami sateuacan sarapan, Lubiprostone biasana dicandak dua kali sadinten. Kukituna, upami anjeun gaduh masalah émut pikeun nginum obat anjeun unggal dinten, Linaclotide bakal janten pilihan anu langkung hadé pikeun anjeun.

Hal séjén anu ngabédakeun dua hal dina dosis nyaéta jumlah anu sakaligus kedah diperhatoskeun. Salaku conto, pikeun CIC, dosis tunggal Linaclotide anu disarankeun nyaéta 72 mcg sedengkeun Lubiprostone nyaeta 8 mcg.

(3)Interaksi narkoba

Bédana sanésna Linaclotide bubuk (851199-59-2) sareng lubiprostone aya dina hal interaksi ubar. Kalayan perkawis obat 58 anu ngasuh dikenalna berinteraksi sareng Linaclotide, interaksi Linaclotide jauh langkung seueur dibandingkeun sareng lubiprostone anu aya hubunganana sareng ngan hiji interaksi narkoba.

(4)Tanggal persetujuan

Linzess disatujuan dina 30 Agustus 2012 bari persetujuan lubiprostone lumangsung dina Januari 31, 2006

(5)Interaksi dahareun

Upami anjeun gaduh tuangeun dina burih anjeun sareng anjeun nyandak Linaclotide, gejala gastrointestinal anjeun sapertos diare, nyeri beuteung sareng gas kamungkinan parah, berkat interaksi Linaclotide-dahareun. Bisi anjeun menderita parah langkung parah sareng anjeun nginum obat obat lisan anu sanés, panyerepan ti dimungkinkeun tiasa nyiksa.

Pikeun ngaminimalkeun intoleransi gastrointestinal salaku hasil tina interaksi dahareun, Linaclotide sakuduna dicandak dina burih kosong.

Di sisi anu sanés, aya kajadian ilmiah anu dibuktikeun tina interaksi dahareun-Lubiprostone. Nanging, ieu sanés ngawariskeun kamungkinan interaksi. Sapertos kitu, penting pikeun milari langkung jelas dina waktos anu sanésna pikeun nginum obat ti panyadia kasehatan anjeun

(6)Résén fétus dina ibu ibu hamil

Sajauh ieu, bagian tina panalungtikan anu relevan sareng ulasan Linaclotide nunjukkeun yén Lubiprostone kamungkinan nyababkeun ngarugikeun janin nalika ibu hamil kedah nginum obat. Di sisi anu sanés, teu aya panilikan tunggal anu nunjukkeun yén Linzess tiasa nyababkeun cilaka fétalisi upami bisi dicandak ku awéwé anu ngarep-ngarep.

Élmuwan nunjukkeun kasalametan anu ditanggap ieu pikeun nyerep sistemik anu rendah. Kusabab kitu, résiko henteu tiasa diputus kaluar sabab langkung seueur panalungtikan anu ayeuna dijalankeun pikeun mastikeun kasalametan atanapi bahaya obat ka murangkalih.

Ku alatan éta, naha badé nyandak Lubiprostone atanapi Linaclotide, indung hamil kedah konsultasi sareng dokter ngeunaan kasaluyuan kaputusan.

(7)Resep

Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Sembelit Linaclotide

Di sagigireun CIC, pelincir tiasa b

e dipaké salaku pangobatan pikeun kabebeng Opioid-OGI (OIC) ogé sindrom bowel Irritable kalayan kabebeng di awéwé anu umurna sahenteuna 18 taun.

Nalika datang ka Linaclotide, sajaba ti CIC, éta ogé ngarawat sindrom usus gampang marengan anu dibarengan ku kabebeng (IBS-C) di awewe sareng lalaki. Éta henteu dianggo salaku pengobatan OIC.

(8)Biaya Linaclotide

Lamun datang ka Biaya Linaclotide, éta rada luhur batan lubiprostone. Dina waktos éta, biaya Linaclotide sakitar $ 450 pikeun kapsul 30 bari kapsul 60 tina lubiprostone tiasa sakitar $ 396. Tapi, harga beda-beda ti hiji penjual ka anu sanés sareng ti jaman ka jaman.

(9)pabrik

Pabrikan Linaclotide mangrupikeun perusahaan anu katelah Allergan sedengkeun lubiprostone mangrupikeun produk perusahaan Sucampo.

Sanajan béda di luhur, penting dicatet yén lubiprostone sareng Linaclotide dijual ka konsumén dina bentuk kapsul oral sareng henteu ngagaduhan generik. Ogé, duanana ubar ngabutuhkeun resép dokter pikeun saurang pikeun kéngingkeun ti mana waé anu ngajual.

9. Naon inpormasi anu sanés kira-kira Linaclotide kedah abdi terang?Phcoker

Sapertos ubar sanésna, bubuk Linaclotide (851199-59-2) atanapi kapsul kedah disimpen disimpen teu tiasa dicandak ku murangkalih pikeun nyegah éta nyalahgunakeunana. Ogé, janten ubar resép, sawaréh jalma tiasa digoda pikeun ngabédakeun ubar ka batur supados henteu repot indit ka dokter pikeun resep.

Nanging, ngabagi résiko Linaclotide sabab dokter kedah mertimbangkeun seueur faktor mertimbangkeun sateuacan resep nginum obat sareng ngiringan léngkahna tiasa ngahasilkeun épék anu parah.

Bisi anjeun hoyong mésér Linaclotide, anjeun kedah terang yén di kalolobaan nagara, kaasup AS, anjeun peryogi resep dokter supados kéngingkeun pangobatan. Ieu henteu tanggung jawab naha anjeun badé mésér online atanapi langkung-lami.

Nalika datangna ka panyimpenan, suhu panyimpenan anu disarankeun pikeun Linaclotide 851199-59-2 nyaéta 25 ° C (77 ° F). Naha anjeun ngarobih atanapi bubuk Linaclotide, ubarna kedah disimpen di tempat anu bébas beueus sareng, henteu kedah dibagi deui atanapi repackaged. Sabalikna, tetepkeun sakabéh ubar dina wadahna aslina.

Ogé, mastikeun yén wadahna ditutup secara rapet sareng desiccant na jero pikeun ngajaga kalembaban.

Naha anjeun badé mésér Linaclotide 851199-59-2 pikeun panggunaan industri, Linaclotide pikeun dijual atanapi kagunaan Linaclotide sanés, mastikeun yén anjeun meunang ti sumber anu dipercaya jeung dipercaya. Ulasan Linaclotide online tiasa pituduh anjeun ka anu hadé.

Upami teu kitu, tanpa ngalaksanakeun karajinan anu pantes, éta penjual offline / online ngaku boga asli Dijual Linaclotide panginten tiasa janten jual barang kontra atanapi nyolong artos anu henteu sesah.

Rujukan

  1. Andresen, V., Camilleri, M., Busciglio, IA, Grudell, A., Burton, D., McKinzie, S.,… & Currie, MG (2007). Pangaruh 5 dinten linaclotide dina angkutan transit sareng bowel dina bikang sareng sindrom anu gampang ambéh kabebeng-constipation. Gastroenterology, 133(3), 761-768.
  2. Chey, WD, Lembo, AJ, Lavins, BJ, Shiff, SJ, Kurtz, CB, Currie, MG,… & Baird, MJ (2012). Linaclotide pikeun sindrom usus gampang ngambek sareng kabebeng: a 26-minggu, acak, dua kali buta, uji coba dikawasa plasebo pikeun nguji efficacy sareng kaamanan. Jurnal Amérika ngeunaan gastroenterology, 107(11), 1702.
  3. Cuppoletti, J., Blikslager, AT, Chakrabarti, J., Nighot, PK, & Malinowska, DH (2012). Épék ngabédakeun linaclotide sareng lubiprostone pikeun restorasi sipat panghalang sél epitélial sareng homeostasis sélulér saatos paparan kana stres sél. Farmakologi BMC, 12(1), 3.
  4. Harris, A. (2013). LINACLOTIDE. konsultan.
  5. Johnston, JM, Kurtz, CB, Drossman, DA, Lembo, AJ, Jeglinski, BI, MacDougall, JE,… & Currie, MG (2009). Ulikan Pilot dina pangaruh tina linaclotide dina penderita kabebeng kronis. Jurnal Amérika ngeunaan gastroenterology, 104(1), 125.
  6. Lembo, AJ, Kurtz, CB, MacDougall, JE, Lavins, BJ, Currie, MG, Fitch, DA,… & Johnston, JM (2010). Éfisién tina linaclotide pikeun penderita kabebeng kronis. Gastroenterology, 138(3), 886-895.
  7. Lembo, AJ, Schneier, HA, Shiff, SJ, Kurtz, CB, MacDougall, JE, Jia, XD,… & Jeglinski, BI (2011). Dua percobaan acak tina linaclotide pikeun kabebeng kronis. New England Journal of Medicine, 365(6), 527-536.