Blog

HOME > BLOG

Sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan suplemén sulforaphane.

Bisa 29, 2020
1. Naon ari sulforaphane? Sulforaphane (SFN) mangrupikeun sanyawa beunghar walirang anu dipendakan dina sayur pucukan sapertos kol, brokoli, sareng bok choy. Produk Sulforaphane parantos kabuktosan tiasa nawiskeun épék kaséhatan kaséhatan anu kuat. Dina pangan ieu, sulforaphane kapanggih dina bentuk teu aktif anu disebut glucoraphanin anu kagolong tina kulawarga tutuwuhan sanyawa glucosinolate. Sulforaphane sareng glucoraphanin ...
maca deui

Asam Linoleic Bersambung (KELUAR): Naon asam lemak ieu ngalakukeun pikeun urang?

Bisa 23, 2020
1. Naon Naon Asam Linoleic Conjugated (KUDU)? Asam Linoleic anu konjug nyaéta kulawarga asam lemak diala tina produk sato sapertos susu sareng daging. Sanyawa ieu ogé disebut salaku CLA (121250-47-3) sareng ngandung asam lemak omega-6 anu mangpaat. Asam Linoleic anu konjug nyaéta jinis lemak poligaturasi anu gaduh épék mangpaat dina haté urang numutkeun AHA (Amérika Heart Associ ...
maca deui

Nonoman Molekula NAD: Coénzim Nu Ngadamel Peran Penting dina Kaséhatan manusa

Bisa 21, 2020
Kungsi kantos uninga tina Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD +) atanapi "Pancuran Nonoman"? " Kalayan gizi anu leres sareng latihan, awak anjeun biasana dirarancang pikeun métabolisme optimal. Hanjakalna, kalayan gering, umur canggih sareng / atanapi gaya hirup anu teu damang, awak anjeun mimitian ngalaman sagala rupa kakurangan anu ningali efisiensina turun. Tingkat nicotinamide adenine dinucleotide (NAD +) nyaéta diantara ...
maca deui

Agén Antibakteri Alam Lactoperoxidase: Fungsi, Sistem, Aplikasi & Kasalametan

Bisa 15, 2020
Tinjauan Lactoperoxidase Lactoperoxidase (LPO), anu dipendakan dina kelenjar salivary sareng mammary, mangrupikeun unsur penting tina réspon imun penting dina ngajaga kaséhatan lisan. Peranan anu paling penting pikeun laktoperoxidase nyaéta pikeun ngoksidasi ion thiocyanate (SCN−) anu kapanggih dina cairan hidrogen peroksida ngahasilkeun produk anu nunjukkeun kagiatan antimikrobial. LPO dipendakan di susu bovine parantos dilarapkeun dina t ...
maca deui

Wujud Pterostilbene bubuk salaku suplemén Nootropics sareng anti-sepuh

Bisa 14, 2020
1. Naon ari Pterostilbene? Pterostilbene mangrupikeun bahan kimia anu penting sacara alami salami kahirupan sababaraha tutuwuhan salaku cara tarung inféksi. Sanyawa ieu sami sareng sanyawa sanésna anu katelah resveratrol sareng siap dianggo dina wangun suplemén. Suplemén Pterostilbene kacida bioavailable. Ieu hartosna aranjeunna tiasa diserep dina awak kalayan gampang sareng gancang sareng henteu diurang dina prosés ...
maca deui

Pedah bubuk PQQ Bulk panganyarna, efek samping, dosis dina suplemén dahareun

Bisa 8, 2020
Naon ari pyrroloquinoline quinone (pqq)? Pyrroloquinoline quinone (PQQ) ogé katelah methoxatin mangrupakeun sanyawa cofactor mirip vitamin anu aya dina seueur pangan tutuwuhan. PQQ ogé lumangsung sacara alami dina susu payudara ogé dina jaringan mamalia. Nanging, éta ukur dipendakan dina sajumlah menit dina dahareun ku kituna produksi pjq bubuk bubuk peryogi pikeun kéngingkeun jumlah cekap dina awak. PQQ mimitina ...
maca deui

8 Mangpaat Poténsial Soy Lecithin Powder

April 22, 2020
Popularitas suplemén kécap lésitin parantos nyebar di sakumna dunya sapertos petirasan, henteu heran kana jualan soale lecithin massal. Lecithin nyaéta istilah umum anujul kana rupa-rupa sanyawa gajih anu alami dina tatangkalan ogé jaringan sato. Salian ningkatkeun tékstur katuangan, lecithin ogé dipikanyaho pikeun kamampuan pikeun ningkatkeun kahirupan batur tina sagala rupa produk pangan sapertos minyak masak an ...
maca deui

5 Jenis Jenis Powder Terbaik

April 18, 2020
1. Alpha-Lactalbumin 2.Beta-Lactoglobulin 3. Lactoperoxidase (LP) 4.Immunoglobulin G (IgG) 5. Lactoferrin (LF) Naon protéin Protein kapanggih sapanjang awak-dina otot, tulang, kulit, rambut, sareng ampir unggal bagian awak sanés atanapi jaringan. Éta diwangun énzim anu kakuatanana réaksi kimia sareng hémoglobin anu mawa oksigén dina getih anjeun. Sahenteuna 10,000 ...
maca deui

Naon Manfaat Suplemén Lactoferrin Pikeun Dewasa sareng Babi?

April 9, 2020
Tinjauan Lactoferrin Lactoferrin (LF) nyaéta protéin alami anu aya dina susu mamalia sareng nunjukkeun sipat anti mikroba. Kusabab parantos mimiti taun 60-an, aya seueur panaliten pikeun netepkeun nilai terapi tina glikoprotein sareng peranna dina kekebalan. Sanaos murangkalih tiasa nampi suplemén tina nyusuhan ibu-ibu, bubuk lactoferrin buatan komersil sayogi pikeun sagala umur. ...
maca deui