Blog

HOME > BLOG

Suplemén Palmitoylethanolamide - Kumaha cara PEA pikeun nyeri?

Pébruari 4, 2021
Tinjauan Palmitoylethanolamide (PEA) Aya dilaporkeun yén Administrasi Pangan sareng Narkoba disatujuan pikeun ngirimkeun aplikasi pikeun sidang klinis pikeun ngubaran COVID-19 ku ngagunakeun ubar sintétik anu niru tindakan hiji molekul anu aya dina ganja. Obat sintétik, disebat palmitoylethanolamide ultramicronized (mikro PEA), dipercaya janten anti radang. Palmitoylethanolamide (PEA) mangrupikeun "sacara alami ...
maca deui

Obat Anti Ageng panganyarna: Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

Januari 28, 2021
Naha anjeun maot ngalawan sepuh? Nya, ubar anti sepuh pasti pilihan paling dipercaya pikeun ngabalikeun jam biologis anjeun. Tingali kana aspék kritis Nicotinamide Mononucleotide (NMN), peranna dina umur ngora, sareng kumaha kéngingkeun pangobatan. Phcoker mangrupikeun produsén propésional pikeun ngahasilkeun bubuk Nicotinamide mononucleotide (NMN) Gancang ngirimkeun panilitian: Kontak kami Perkenalan Ngembang ...
maca deui

Naon anu Urang Kedah Terang Suplemén Nootropic Magnesium L Threonate?

Januari 28, 2021
Naha urang butuh Magnésium? Sateuacan urang tiasa ngagali kana suplemén nootropic magnésium L-Threonate, anjeun panginten kedah ngartos ngeunaan anu ngaheulaan konci na. Magnésium mangrupakeun mikronutrién anu penting, anu aktip aub dina sababaraha prosés awak. Unsur na ngagaduhan kontraksi otot sareng rélaxasi, sintésis protéin, sareng fungsi neuron. Di sagigireun éta, éta ngatur gula getih sareng ngajaga pencét getih ...
maca deui

Suplemén Hydrobromide Galantamine: Naha Éta Narkoba Alus kanggo Panyakit Alzheimer?

Oktober 26, 2020
Tinjauan Galantamine Hydrobromide Galantamine hydrobromide mangrupikeun ubar resép anu dianggo pikeun ngubaran pikun panyakit Alzheimer. Galantamine mimitina sasari tina tutuwuhan salju Galantus spp. Suplemén galantamin nyaéta alkaloid tersiér anu disintésis sacara kimia. Sanaos sabab panyawat Alzheimer henteu pati dipikaharti, dipikanyaho yén jalma-jalma kaserang panyawat Alzheimer ...
maca deui

Nootropics PRL-8-53: Naha Leres-leres Ningkatkeun Kamampuan Mémori sareng Diajar?

Oktober 20, 2020
Tinjauan PRL-8-53 The hype of PRL-8-53 salaku ubar psikoaktif ngambah deui di awal taun 1970an. Nikolaus Hansl, profésor di Universitas Creighton, kabeneran mendakan nootropic nalika damel dina éster asam aminoethyl meta benzoic. Kusabab diadegkeunana, suplement ieu parantos ngalaman studi preclinical tunggal sareng sidang manusa. Panilitian klinis mangrupikeun bukti pamungkas yén PRL-8-53 pikeun diajar ...
maca deui

Suplemén Cycloastragenol: Manpaat, Dosis, Kasalametan & Panilitian

September 29, 2020
Tinjauan Cycloastragenol Cycloastragenol (CAG) ogé katelah T-65 mangrupikeun triterpenoid tetrasiklik alami anu diala tina tutuwuhan Astragalus membranaceus. Mimiti dipanggihan nalika ekstrak Astragalus membranaceus nuju dievaluasi pikeun bahan aktif na kalayan sipat anti sepuh. Cycloastragenol ogé tiasa diturunkeun tina Astragaloside IV ngalangkungan tindakan hidrolisis. Astragaloside IV mangrupikeun aktif aktif ...
maca deui

NAD + Prékursor dina sepuh: Peran The (NR) Nicotinamide Riboside Chloride Fact dina Anti sepuh

September 28, 2020
Nicotinamide riboside (NR) sareng nikotinamide riboside (Chloride) Nicotinamide riboside (NR) klorida mangrupikeun bentuk klorinasi ribotida nikotinamida (NR). 1. Naon Nicotinamide Riboside (NR)? NR mangrupikeun bentuk vitamin B3 atanapi niacin. Sanyawa éta kapanggih dina taun 1940an salaku faktor pertumbuhan pikeun H. influenza. Dina awal abad ka-21, seueur panilitian bakal ngabuktikeun yén NR mangrupikeun pendahulu NAD +. ABDI...
maca deui

Pangalaman oxiracetam: Kumaha perasaan bubuk oxiracetam kuring?

September 14, 2020
Naon Éta Oxiracetam? Oxiracetam mangrupikeun salah sahiji suplemén nootropic langkung lami ti kulawarga racetam. Éta mangrupikeun sanyawa racetam katilu saatos piracetam sareng aniracetam sareng mimiti dikembangkeun dina taun 1970an. Oxiracetam mangrupikeun turunan kimia ti racetam asli, piracetam. Sapertos racetams sanés, oxiracetam ngandung pyrrolidone dina inti na. Nanging, oxiracetam ngagaduhan gugus hidroksil, sabab éta langkung poten ...
maca deui

Pangalaman 9-Me-SM: 7 kanyataan ngeunaan 9-Me-SM anjeun kedah terang

September 11, 2020
Naon ari 9-ME-SM? 9-Me-BC (9-Methyl-β-carboline) ogé katelah 9-MBC mangrupikeun senyawa nootropic novél tina grup β-carboline. Β-Carbolines asalna tina kulawarga karbolin anu hétérogén. Ieu ngandung harti aranjeunna dihasilkeun sacara endogen dina awak manusa sareng ogé éksogen dina buah-buahan, daging anu asak, haseup bako sareng kopi. Β-Carbolines (SMs) diidentifikasi minangka neurotoxic, tapi, nembé di ...
maca deui