+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk (856681-05-5)

Atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk nyaéta .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1280kg / bulan

gambaran

Atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk (856681-05-5) video

Atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk (856681-05-5) Spesifikasi

Ngaran Produk Atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk
Ngaran kimia Lorcaserin hydrochloride, (R) -8-chloro-1-métil-2,3,4,5-tetrahydro-1H-3-benzazepine hydrochloride hemihydrate; (R) -8-chloro-2,3,4,5-tetrahydro-1-métil-1h-3-benzazepine hydrochloride hemihydrate
merek Name Belviq
Kelas ubar inhibitor reséptor 5-HT2C
CAS Jumlah 856681-05-5
InChIKey WRZCAWKMTLRWPR-VSODYHHCSA-N
molekular Formula C22H32Cl4N2O
molekular Wdalapan 482.31
Monoisotopic Massa 480.1268745
lebur Point Taya data sadia
Freezing Point Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Lorcaserin ngabogaan plasma satengah kahirupan ~ 11 jam
warna bubuk bodas
kaleyuran Cai Kaleyuran 0.0709 mg / ml
panyimpenan Temperature Taya data sadia
Application Atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk dipaké salaku ubar anti obesitas. Cai mibanda peran salaku hiji depressant napsu sarta agonist serotonergic.

Atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk (856681-05-5) Pedaran

Lorcaserin hydrochloride hemihydrate powder nyaeta hydrate yén nyaéta bentuk hémihidrat lorcaserin hydrochloride. Dipaké salaku ubar anti-obesitas. Hasta boga peran salaku depressant napsu sareng agonist serotonergic. Containsta ngandung lorcaserin hydrochloride.

Atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk mangrupa ngagunakeun pikeun ngubaran obesitas pakait sareng kolesterol tinggi, darah tinggi, atawa ngetik diabetes 2.

The FDA disatujuan nu atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk pikeun jalma anu obese (ku indéks massa awak, atawa BMI, tina 30 atawa saluhureuna) atanapi anu kaleuwihan beurat (ku BMI of 27 atawa luhur) jeung oge mibanda sahanteuna hiji weight- kaayaan kaséhatan patali kayaning diabetes Tipe 2, darah tinggi atawa kolesterol tinggi.

Atah Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk karya ku ngadalikeun napsu - husus ku ngaktipkeun reséptor otak pikeun serotonin, a neurotransmitter anu micu perasaan satiety jeung kapuasan. Serotonin anu ogé aub dina wanda; loba obat antidepressant dianggo ku nyegah reuptake of serotonin jeung ngajaga reséptor otak bathed dina kimia. Peneliti di Aréna nyebutkeun ubar maranéhanana dirancang pikeun neangan kaluar mung reséptor serotonin anu mangaruhan napsu.

Lorcaserin hydrochloride hemihydrate powder (856681-05-5) Mékanisme Aksi

Lorcaserin dipercaya ngurangan konsumsi pangan sareng ngamajukeun satiety ku sacara selektif ngaktipkeun reséptor 5-HT2C on anorexigenic neuron pro-opiomelanocortin lokasina di hipotalamus. Mékanisme pasti tindakan henteu dipikanyaho.

Lorcaserin dina dosis poean dianjurkeun selektif berinteraksi sareng reséptor 5-HT2C salaku dibandingkeun 5-HT2A sareng reséptor 5-HT2B (tingali Table 5), subtypes reséptor 5-HT lianna, situs reséptor 5-HT, sareng 5-re .

aplikasi tina Lorcaserin hydrochloride hemihydrate powder (856681-05-5)

  • Napsu napsu: Agen anu dipaké pikeun ngurangan napsu.
  • agonist serotonergic: Agén anu boga pangirut pikeun reséptor serotonin sareng tiasa nyiru efek tina serotonin ku ngarangsang kagiatan fisiologis dina reséptor sél. Agonis serotonin dipaké salaku antidepressants, anxiolytics, sareng dina ngolah gangguan sirah.

Disarankeun Lorcaserin hydrochloride hemihydrate powder (856681-05-5)

Kusabab inpormasi anu relevan pikeun pamakean Lorcaserin hydrochloride hemihydrate teu sanggup kapanggih, inpormasi di handap ieu ngan ukur pikeun rujukan:

Lorcaserin HCl bubuk 846589-98-8 asalna di formulir tablet sarta dicokot ilaharna 1-2 kali sapoé, kalayan atawa tanpa dahareun. Lorcaserin kudu dipake sapanjang ku diet kalori ngurangan tur hiji rencana latihan.

Dosis dianjurkeun pikeun lorcaserin nyaéta 10 mg diadministrasi ku sungut dua kali sapoé. Lorcaserin tiasa dicandak tanpa katambangan tina hidangan. Lorcaserin kedah dilanjutkeun dina pasien anu gagal henteu nampilkeun kurangna 5% leungitna beurat ku minggu 12 kusabab pasien ieu henteu dipikaresep ngalaman leungitna beurat bermakna kalayan anggapanana terus.

mangpaat Lorcaserin hydrochloride hemihydrate powder (856681-05-5)

Lorcaserin hydrochloride hemihydrate powder nyaéta selektif agonis reséptor 5-HT2C anu disangka pikeun ngurangan asupan kadaharan ngaliwatan sistem POMC pusat. Mangpaat bubuk Lorcaserin HCL:

  • Tipung hihihidrat Lorcaserin hydrochloride dipaké bareng jeung diet sareng latihan pikeun ngubaran obesitas.
  • Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk kadang-kadang digunakeun pikeun ngubaran obesna anu tiasa patali jeung diabetes, koléstérol tinggi, atanapi darah tinggi.
  • Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk moal ngubaran kaayaan waé kaayaan sapertos kaséhatan (sapertos panyakit jantung, diabetes, tekanan darah tinggi).

efek samping tina Lorcaserin hydrochloride hemihydrate powder (856681-05-5)

Lorcaserin hydrochloride hemihydrate bubuk digunakeun pikeun pengobatan pengobatan beurat kronis déwasa anu ngagaduhan indéks massa awak (BMI) 30 atawa anu leuwih gedé (obese) salaku tambahan pikeun diet sareng latihan nu dikurangan kalori. Hal ieu ogé disatujuan pikeun pamakéan ku sawawa kalayan BMI tina 27 atawa saluhureuna (kaleuwihan beurat) sareng anu mibanda sahanteuna hiji kaayaan rélatif beurat kawas tekanan darah tinggi (hiperténsi) atanapi kolesterol tinggi (dyslipidemia). Tapi, ogé tiasa gaduh sababaraha efek samping. Saperti di handap:

Tanjeunna efek samping paling umum:

  • Nyeri sirah,
  • -Dizziness,
  • Kacapean,
  • Parantosan,
  • -T sungut sungut,
  • -Constipation, sareng
  • -Hipoglikémia (gula getih low).

Efek samping anu paling umum tapi serius dikaitkeun sareng lorcaserin nyertakeun:

  • -Hartosan masalah klep,
  • - Parobahan dina perhatian atanapi ingetan,
  • Masalah -Méntal, sareng
  • -Depresi atanapi mikiran bunuh diri,
  • -Panduan nyeri,
  • -Gantung keteg jajantung,
  • -A serelek di count sél getih, sareng
  • -Il kanaékan hormon, prolactin.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.