+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Phenylpiracetam (77472-70-9)

Phenylpiracetam (4 fenilpiratsetam "Phenotropil") mangrupakeun nootropic stimulan sintétik anu kuat. Phenylpiracetam powder boga …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1350kg / bulan

gambaran

bubuk atah Phenylpiracetam (77472-70-9) video

bubuk atah Phenylpiracetam (77472-70-9) Pedaran

bubuk atah Phenylpiracetam mangrupakeun nootropic racetam kawasa, Ieu hiji stimulan potent nu ogé bisa ningkatkeun haté, memori, kognisi, komo kamampuan athletic.

Struktur kimia baku Phenylpiracetam bubuk urang sarua piracetam, kalawan hiji group phenyl tambahan napel. Grup phenyl naek pangabisa Raw Phenylpiracetam bubuk urang ngaleyurkeun dina lemak, minyak, jeung lipid, anu dina gilirannana bisa ningkatkeun diserep na dina harta body.This bisa ngajelaskeun naha bubuk Raw Phenylpiracetam téh beuki potent ti piracetam na kumaha eta crosses getih-otak panghalang leuwih gampang jeung éfisién.

bubuk atah Phenylpiracetam tindakan minangka hiji ampakine, ngaronjatna kadar ti neurotransmitter glutamat excitatory ku stimulating reséptor AMPA. Peta ieu pakait sareng fungsi kognitif ningkat jeung bisa maénkeun peran signifikan dina kamampuh Raw Phenylpiracetam bubuk urang pikeun ningkatkeun pidangan memori, fokus, jeung kognisi sakabéh.

bubuk atah Phenylpiracetam (77472-70-9) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Phenylpiracetam
Ngaran kimia 4-Phenyl-2-pyrrolidone-1-acetamide; 2- (2-oxo-4-phenylpyrrolidin-1-yl) acetamide; bubuk 4-atah Phenylpiracetam
merek Name Phenotropil; Carphedon
Kelas ubar Nootropic (GABA turunan)
CAS Jumlah 77472-70-9
InChIKey LYONXVJRBWWGQO-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C12H14N2O2
molekular Wdalapan 218.25g / mol
Monoisotopic Massa 218.24
lebur Point 126-128oC
Freezing Point Taya data keur sadia
Biologis Satengah-Kahirupan jam 2-3
warna bubuk bodas
Solubility Dina PBS, pH 7.2, nyaeta kurang leuwih 10 mg / ml.
Storage Temperature Toko di -20 ° C
Application Ningkatkeun haté, memori, kognisi, komo kamampuan athletic.

atah Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9)

Phenylpiracetam nyaéta ubar narkoba milik kelompok narkoba pelindung neuro. Di Amérika Kalér sareng bagian kueh dunya, bubuk phenylpiracetam réa dipaké dina labél salaku nootropic, disirang ku seueur pikeun ningkatkeun mémori, pokus, produktifitas sareng stamina fisik.

Phenylpiracetam mangrupakeun versi dirobah tina piracetam dikembangkeun di Akademi Scienceslmu Rusia di 1983. Wasta damel salaku pengobatan pikeun stress nu berkepanjangan ngalaman ku kosmonauts dina rohangan lega missions.‍

Sanajan ieu panalungtikan manusa dina bubuk phenylpiracetam diwatesan kana sajumlah pangleutikna pangajian Rusia, dipidangkeun ngabantosan mulangkeun fungsi neurologis sareng kagiatan hirup sapopoé pikeun pasien pas-stroke, ‍ sareng ningkatkeun déprési, kahariwang, sareng fungsi kognitif di pasien kalayan otak organikna lesions.‍

Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9) Mékanisme Aksi

Dina uteuk, phenylpiracetam boga sababaraha mékanisme of action, kalolobaan anu kalibet pikeun ngarangsang produksi sababaraha neurotransmitter.

Actsta tindakan minangka ampakine, ngaronjatna tingkat tina neurotransmitter glutamat excitatory ku ngarangsang reséptor AMPA. Peta ieu pakait sareng ningkat fungsi kognitif sareng tiasa maénkeun peran anu penting dina kamampuan fénilpiraketam pikeun ningkatkeun mémori, fokus, sareng kognisi sakabéh.

Studi sasatoan ngabéréskeun yén bubuk phenylpiracetam ogé naek tingkat dopamin ekstrasélélér, boh ku aktivasina sistem dopaminergik sareng kalayan meta salaku dopamin ngahiji deui pasien inhibitor. Dopamin mangrupakeun neurotransmitter anu penting anu pakait sareng ganjaran, motivasi, mémori, perhatian sareng pangaturan émosi sareng gerakan awak. Kanaékan tingkat dopamin jadi pancén nanggungjawaban, sahenteuna sabagean, kanggo épék positip phenylpiracetam on motivasi, wanda, sareng fokus.

Dopamin ogé mangrupa prékursor langsung tina neurotransmitter norépinéfrin stimulatory, anu ngaronjatkeun laju jantung, tekenan getih, sareng tingkat gajih jeung gula dina getih. Effectsfék ieu ngarujuk kana panginten-étén éménén fénilpirasétam na pangantahan naékna.

Kawas nootropics tipe racetam anu sanésna, phenylpiracetam ogé naékkeun produksi asetilkolin, nu sok disebut "neurotransmitter anu diajar" kusabab éta pakaitna raket jeung sakabeh aspék kognisi. Uteuk nganggo kolin pikeun ngahasilkeun asetilkolin tur bakal gancang ngépaatkeun toko na nalika nyandak racetams, naha kunain suplemental umumna ngusulkeun dicandak ku fénilpiraketam.

mangpaat of Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9)

  • Memori sareng kanker kognitif
  • Energy Booster
  • Réduktur Kahariwang sareng Antidipanan

disarankeun Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9) Dosage

Dosage phenylpiracetam variasina gumantung kana kabutuhan sareng ngulik, manjangan dosage ti 200mg -600mg

  • Dosages 200mg (100mg dua kali sapopoé) nepi ka 600mg (200mg tilu kali sapopoé)
  • Leuwih kurun waktu bulan 1.

Eta dijual boh dina tablet sareng bentuk bubuk, umumna tina 100 mg tiap.

efek samping of Phenylpiracetam bubuk (77472-70-9)

Kawas nootropics sanés di kelas racetam, aya sababaraha efek samping nu dilaporkeun dilaporkeun ti suplemén phenylpiracetam dina dosis anu disarankeun.

Phenylpiracetam tiasa disababkeun lieur kusabab naekeun pamakéan acetylcholine dina uteuk anjeun. Suplemén kolin kawas Alpha GPC atanapi CDP-Kolin tiasa ngabantu anjeun pikeun nyingkahan efek samping ieu.

Sababaraha pamaké ngalaporkeun balukar pikaresepeun dinten saatos nyandak phenylpiracetam, diantarana sénsitip sarta kabut otak

Batur nyarios yén nyandak dosis tinggi tina fénilpiracetam sacara luas liwat hiji waktos anu dipanjangkeun tiasa nyababkeun kasusah saré, depresi, sareng instabilitas émosional.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


Rujukan & citations produk

Nootropics Phenylpiracetam: Mangpaat + Bahaya + tumpukan 丨 Phcoker

Rujukan

  1. Zhilyuk, VI, Levykh, Pasrah, & Mamchur, VI (2014). A Study tina Mékanisme pikeun Antiaggregant Kagiatan of Turunan Pyrrolidone di Rats kalawan Hyperglycemia kronis. Bulletin biologi eksperimen sarta ubar, 156(6), 799.
  2. Rekis, T., Be̅rziņš, A., Orola, L., Holczbauer, T., Actiņš, A., Seidel-Morgenstern, A., & Lorenz, H. (2017). pangjurung hiji enantiomer pikeun crystallize di grup spasi centrosymmetric: solusi padet phenylpiracetam. Kristal Tumuwuh & Design, 17(3), 1411-1418.
  3. Kosong, RH (2016). Bubuka keur kognitif enhancement. Di Enhancement kognitif: Sosial sarta Sarat jeung Kaayaan umum Isu(Pp. 1-41). Palgrave Macmillan, London.
  4. Szulc, BR (2015). Sintésis sarta kapanggihna di putative enhancer kognitif BRS-015: pangaruh dina pangiriman glutamatergic na plasticity synaptic(Disertasi doktor, UCL (Universitas College London).