+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Yohimbine HCl (65-19-0)

Bubuk hidroklorida Yohimbine mangrupikeun suplemén herbal anu dianggo pikeun ngarawat disfungsi sareng ngamajukeun kaleungitan beurat …….


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1460kg / bulan

gambaran

bubuk atah Yohimbine HCl (65-19-0) video

Tipung Yohimbine HCl atah (65-19-0) S.pecifications

Ngaran Produk hydrochloride bubuk Yohimbine
Ngaran kimia Antagonil, Yohimbe, bubuk Raw Yohimbine HCl, Aphrodine hydrochloride
merek Name Yocon
Kelas ubar tutuwuhan alkaloid
CAS Jumlah 65-19-0
InChIKey PIPZGJSEDRMUAW-VJDCAHTMSA-N
molekular Formula C21H27ClN2O3
molekular Wdalapan 390.9
Monoisotopic Massa 390.171 g / mol
lebur Point 288-290 ° C
Freezing Point Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan tamba ieu gancang nyerep (diserep satengah waktos 0.17 +/- 0.11 h) jeung gancang ngaleungitkeun tina plasma anu (éliminasi satengah hirup 0.60 +/- 0.26 h).
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility H2O: 10 mg / ml
Storage Temperature lomari es
Application Dipaké pikeun ngubaran jeung nangtukeun jenis panyakitna sababaraha rupa peluh.

Pedaran Yohimbine HCl atah (65-19-0) Pedaran

Yohimbine mangrupakeun tatangkalan anu awgal anu asli langkung seueur Afrika kulon. Cai mibanda sanyawa nu disebut yohimbine dina babakan na. Babakan dipaké pikeun nyéstrak, pérs, sareng kapsul.

Di bagéan di Afrika, tea tina babakan yohimbe parantos digunakeun salaku aphrodisiac (pikeun ningkatkeun kahayang seksual).

Yohimbine hydrochloride dipaké salaku suplement dietary pikeun peluh, pagelaran athletic, leungitna beurat, nyeri dada, darah tinggi, neuropathy diabetik, sareng nu sanesna.

Yohimbine hidroklorida, bentuk yohimbine standarisasi, sayogi di Amérika Serikat salaku ubar resép pikeun disfungsi. Ieu mangrupikeun produk anu béda ti suplemén dietary dijieun tina babakan tangkal.

Yohimbine hydrochloride powder (65-19-0) Mékanisme Aksi

Yohimbine hidroklorida mangrupikeun agén blokir pre-synaptic 2-adrenergic. Mékanismena pikeun panggunaan na impotence teu acan pinuh lengkep. Nanging, yohimbine tiasa ngahasilkeun pangaruh anu nguntungkeun dina kamampuan ngaliwatan blokade alpha 2-adrenergic reseptor sentral ngahasilkeun paningkatan dina drive syukur sekundér kana paningkatan pelepasan norepinephrine sareng dina tingkatkeun sél sél dina otak noradrenergic inti. Yepimbine-mediated norepinephrine pelepasan dina tingkat jaringan corporeal ogé tiasa kalibet. Salaku tambahan, épék mangpaat tiasa ngalibatkeun neurotransmitter séjén sapertos dopamin sareng serotonin sareng reséptor cholinergic.

Larapan bubuk Raw Yohimbine HCl (65-19-0)

▪ Kahariwang.

▪ Depresi.

▪ disfungsi Erectile (ED).

▪ Kinerja kinerja.

▪ Rush sirah (orotostatik hypotension).

▪ Masalah seksual anu disababkeun ku seléptip-serotonin sambetan reuptake (SSRIs).

▪ Sungut.

▪ kacapean.

▪ Nyeri dada.

▪ komplikasi diabetik.

▪ Kaayaan séjén.

Disarankeun Yohimbine hydrochloride powder (65-19-0) Dosage

Yohimbine hydrochloride utamana dina bentuk kapsul ku pamariksaan Yohimbine atanapi Yohimbine hydrochloride powder. Sakapeung, urang tiasa ningali Yohimbine hydrochloride dina bentuk cair, sari. Pilihan séjén nyaéta pikeun nyapek, atanapi tuang seueur root Yohimbe, tapi ku lantaran masalah sareng aya sénsitas sareng status kualitas anu écés, urang henteu nyarankeun.

Anjeun kudu mimitian ku dosis 5 mg Yohimbine hydrochloride per poé. Anjeun tiasa ningkatkeun deui sareng 15-20mg sapoé, upami anjeun hoyong mangtaun langkung nguntungkeun anu parantos anu digunakeunana, tapi seueur urang nganjurkeun cek! Entong ngalereskeun teuing!

Balukar tina bubuk Raw Yohimbine HCl (65-19-0)

Efek samping umum tina yohimbine hydrochloride nyaéta:

▪ seueul

▪ lieur

▪ headaches

Nyeri nyeri beuteung

▪ Réaksi alérgi

▪ Kahariwang

▪ saraf

▪ ngaronjat tekanan darah (hiperténsi)

▪ ngaronjat denyut jantung (tachycardia)

▪ gagal ginjal

▪ Paralisis

Sababaraha studi ngabuktikeun yén yohimbine ngamajukeun paripolah nu ngakanana kadaharan sareng ubar-ubar di beurit sareng monyét.

Lantaran yohimbine ngaréduksi époténg, kedah dihindari ku hémofiliacs sareng saha waé anu nembe parantos dioperasi. Thinners getih sapertos aspirin, warfarin, sareng heparin teu matak dicandak ku yohimbine hydrochloride.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.