+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah Pikamilone Natrium bubuk (62936-56-5)

Raw Pikamilone natrium bubuk naekeun fungsi otak, ningkatkeun mémori, konsentrasi, motivasi, bentang perhatian, sareng .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1530kg / bulan

gambaran

Atah Pikamilone Natrium bubuk (62936-56-5) video

Atah Pikamilone Natrium bubuk (62936-56-5) Pedaran

Atah Pikamilone Natrium bubuk mangrupakeun turunan amida sahiji vitamin niacin (vitamin B3, asam nicotinic) jeung neurotransmitter inhibitory GABA. Ieu diwangun dina Uni Soviét dina 19691 sarta salajengna diulik dina duanana Russia2 jeung Jepang salaku prodrug of GABA.3,4,5.

Picamilon natrium téh mindeng dina bentuk picamilon, sarta mangrupakeun enhancer amood ngalawan depresi, ngaronjatkeun mentalperformance, ngubaran kahariwang sakumaha anxiolytics. Picamilon mangrupakeun bahan dietarysupplement dipaké salaku enhancer otak na anxieties forrelieving anxiolytic. Picamilon natrium bisa mantuan individu kalawan kahariwang, depresi, gangguan saré atawa gangguan haté lianna. Picamilon dipaké ku individu nu saha hayang ningkatkeun fokus jeung énergi méntal tanpa tingkat luhur kahariwang.

Atah Pikamilone Natrium bubuk ogé mangrupakeun prodrug of GABA anu digunakeun dina pengobatan hyperplasia prostatik benign na kandung kemih neurogenic di tulang tonggong.

Atah Pikamilone Natrium bubuk (62936-56-5) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Pikamilone Natrium
Ngaran kimia Natrium 4- (piridin-3-carbonylamino) butanoate;

Atah Pikamilone Natrium bubuk uyah; Pikamilon natrium; Picamilon; Nicotinoyl-GABA uyah natrium;

merek Name bubuk atah Pikamilone Natrium
Kelas ubar Hétérosiklik Series; Pyridines; API; Nootropics
CAS Jumlah 62936-56-5
InChIKey DGWZSECHAXUHPD-UHFFFAOYSA-M
molekular Formula C10H11N2NaO3
molekular Wdalapan 230.199 g / mol
Monoisotopic Massa 230.067 g / mol
lebur Point 208.0-212.0 ° C
ngagolakanWaluya Point 522.4 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan 30 menit
warna Bodas atawa mareuman-bodas
Solubility Leyur dina DMSO
Storage Temperature Garing, poék jeung di 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
bubuk atah Pikamilone Natrium Application Perlakuan hyperplasia prostatik benign; Tur éta turunan numbu ti vitamin niacin (vitamin B3, asam nicotinic) jeung neurotransmitter inhibitory GABA, mangpaat dina panalungtikan molekul penetrant BBB nu hydrolyse ngahasilkeun GABA.

atah Pikamilone natrium bubuk (62936-56-5) Pedaran

Raw Pikamilone Natrium bubuk téh turunan amida dina Vitamin Niacin (vitamin B3, asam nikotinik) jeung neurotransmitter inhibitorory GABA. Wasta dikembangkeun di Uni Soviét dina 19691 sarta dituluykeun salajengna dina Rusia2 sareng Jepang salaku prodrug tina GABA.

Picamilon natrium téh mindeng dina bentuk picamilon, sarta mangrupakeun enhancer amood ngalawan depresi, ngaronjatkeun mentalperformance, ngubaran kahariwang sakumaha anxiolytics. Picamilon mangrupakeun bahan dietarysupplement dipaké salaku enhancer otak na anxieties forrelieving anxiolytic. Picamilon natrium bisa mantuan individu kalawan kahariwang, depresi, gangguan saré atawa gangguan haté lianna. Picamilon dipaké ku individu nu saha hayang ningkatkeun fokus jeung énergi méntal tanpa tingkat luhur kahariwang.

Atah Pikamilone Natrium bubuk ogé mangrupakeun prodrug of GABA anu digunakeun dina pengobatan hyperplasia prostatik benign na kandung kemih neurogenic di tulang tonggong.

Pikamilone natrium bubuk (62936-56-5) Mékanisme lampah?

Pikamilone Sodium powder nyaeta kombinasi dua zat gizi anu umum, tapi ésénsial, niacin sareng GABA, atawa asam gamma-aminobutyric. Kapisah, masing-masing muterkeun hiji peran penting dina kaséhatan uteuk, tapi kabeungkeut babarengan aranjeunna meta sacara réergina meta nguntungkeun.

Mékanisme saleresna nyaksian picamilon nyéta gancang gancang sareng langsung. Sanyawa ieu mangrupa bahan nu leyur dina cai nu kaserep sacara gampang dina kahontal bio kasadiaan sanggup dina sajam ti lumangsungna.

Balukar picamilon anu reureuh sareng damel anu dijieun ku ngaronjatna GABA, neurotrasmitter anu kuat anu ngahalangan panéangan neuronal, ngirangan perasaan stres sareng salempang kalayan ngahasilkeun éfék anu hampang.

mangpaat of Pikamilone natrium bubuk (62936-56-5)

  • Diajar sarta Mémori Enhancement
  • Konsentrasi Leuwih hadé, Alertness, sareng Mental Stamina
  • Picamilon parantos ngabéréskeun épék anti-cemas anu saé, saé anu ngurangan épék stres. Mayta ogé tiasa ngabantu ngahentosan depresi.
  • Otak sareng Rélaxasi Awak Tanpa ubar keur nengtremkeun
  • Ningkatkeun Saré

disarankeun Pikamilone natrium bubuk (62936-56-5) Dosage

Kisaran dosage baku kanggo Pikamilone Sodium powder nyaeta antara 50 na 300 mg per dinten.Oposna ieu, ieu tiasa dibagi kana sababaraha administrasi béda sapopoe, gumantung kana kumaha pangaruhna pamaké. Picamilon bubuk tiasa dianggo saé pisan nalika katingali kosong sarta balukar nootropic ieu bakal lumangsung kamana-mana ti dua nepi ka opat jam. Anjeun kudu sok ngamimitian ku dosis Picamilon pangleutikna éféktif. Diajar mangpaat kéngingkeun lajeng nangtukeun lamun ngaronjatna dosis anu urutan.

efek samping of Pikamilone natrium bubuk (62936-56-5)

rieut

pusing

seueul

Kulit flushing

Dina dosis anu ageung, picamilon tiasa nurunkeun tekanan darah, anu kedah bahya pikeun jalma darah anu darah sareng seueur.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.