+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Synephrine HCl (5985-28-4)

Synephrine HCL bubuk nyaéta sanyawa kimia alkaloid anu lumangsung sacara alami nalika pepelakan anu dikedekkan pikeun dipakéna salaku suplemén …… ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1450kg / bulan

gambaran

bubuk atah Synephrine HCl (5985-28-4) video

bubuk atah Synephrine HCl (5985-28-4) Spesifikasi

Ngaran Produk bubuk atah Synephrine HCl
Ngaran kimia hydrochloride Synephrine; 5985-28-4; 4- (1-hidroksi-2- (methylamino) étil) fénol, hydrochloride;
merek Name Yocon
Kelas ubar gajih leungit
CAS Jumlah 5985-28-4
InChIKey COTCEGYSNTWJQV-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C9H14ClNO2
molekular Wdalapan 203.666 g / mol
Monoisotopic Massa 203.071 g / mol
lebur Point 147-150 ° C
golak Point 341.10 ː C. @ 760.00 mm Hg (Est)
Biologis Satengah-Kahirupan Taya tanggal sadia
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility Taya tanggal sadia
Storage Temperature lomari es
Application Arguably paling mujarab gajih ngaduruk bahan

Raw Synephrine hcl bubuk (5985-28-4) Pedaran

bubuk atah Synephrine HCl mangrupakeun sanyawa kimia alkaloid kajadian alami kapanggih tutuwuhan jeung sasari keur dipake salaku suplement a. Synephrine kadangkala disebut salaku 'jeruk pait' sakumaha eta diturunkeun tina jeruk leutik. Kanyataanna sabenerna, mangka sacara alami kapanggih dina kulit tina jeruk, naha nu mangrupa dinya katelah jeruk pait. Pait jeruk anu ayeuna dipaké pikeun jumlah isu nu sarupa ogé sababaraha leuwih modern poé troubles kawas leungitna beurat tur salaku hiji bantuan dina peperangan ngalawan Leuncangeun. éta salah sahiji sanyawa utama dina jeruk pait jeung mikir janten yayasan bubuk qualities penyembuhan Raw Synephrine HCl tutuwuhan urang, arguably lemak paling éféktif ngaduruk ingredients.Synephrine ieu dicandak tina jeruk, sarta sakaligus nu gaduh eta, Anjeun tiasa lajeng kauntungan dina sakabeh host sahiji cara béda.

Salaku bahan suplemén pangangkutan, kubus sinéprin HCl kamungkinan ngamankeun sabeulah sawawa sawawa parantos leres leres. Najan kitu, aya sababaraha épék ngarugikeun hampang diantara pamaké anu nyandak seueur teuing HCl synephrine. Synephrine nyaéta stimulan, ku kituna hal anu penting pikeun mimitian ku dosis anu saé pikeun ngarep kasabaran. Sinephrine kaleuleuwihan HCL bisa nyababkeun gancang naek dina tekenan darah, arritthi jantung, flushing kulit, seating, karusuhan, agitation, masalah engapan, pusing, nyeri sirah, nyeri sirah, low getih gula jeung gula getih getih saimbang, nyeri burih, seueul, sareng diare, utamana digabungkeun jeung stimulants lianna.

Synephrine hcl mékanisme bubuk (5985-28-4)

Balukar kardjovaskul tina ligan pakait sareng reséptor adrenergic ngariung. Sacara umum, nalika ligan nyambung ka α-adrenergic reséptor, vasoconstriction lumangsung, sareng nalika ngariung β1-adrenergic reséptor, cardiovascular contractility sareng ngaronjat denyut jantung. Studi nunjukkeun yén bubuk synephrine HCl meungkeut kana reséptor β3-adrenergic, nyababkeun kanaékan kamampuan awak ngarecahna lemak. Beungkeutan β3-adrenergic reséptor henteu aya pangaruh denyut jantung atanapi darah. Deui, sabab sinefin nya nampilkeun sakedik atanapi henteu ngariung kana α1-, α2-, β1-, sareng β2-adrenergic reséptor sareng henteu katingali mah mangaruhan pangaruh adrenergic langsung, épék kardjovaskar, sapertos paningkatan denyut jantung sareng tekenan-getih, henteu ngalaman dina dosis anu sering dianggo, biasana sababaraha turunan fénilétilamin sareng fénilpropanolamin lianna. Parobihan struktur struktural leutik inedunan béda-béda dina reséptor adrenergic ngeunah sareng salajengna kamampuhan pikeun ngahasilkeun épék cardiovascular.

Synephrine HCl bubuk ogé ngamangpaatkeun awak ku karbohidrat pikeun ngahasilkeun énérgi tina bentuk ATP.49-52 Itta mempermudah nyerep sélular glukosa dina sél otot, ogé glikogénolisis, glukonéogenesis, glikolisis, sareng nyerep oksigén. The involvement duanana ion kalsium sareng camp kalawan reséptor adrenergic geus nunjukkeun janten aub dina prosés biokimia ieu, nunjukkeun involvement sababaraha mékanisme.

Gigireun, pamakéan Synephrine HCl bubuk bakal ngahambat aktivasina NF-kB. Zat ieu penting pisan pikeun nyababkeun panyakit radang sapertos asma. Pamakéan bubuk Synephrine ogé parantos dipanggihan mangaruhan kana wujudanana tina hormon eotaxin-1. Ieu nyegah gerak eosinophil ka aréa anu anu teu kahubung.

Sanaosna leresan prosés percobaan, pamakean Synephrine HCl bubuk nu parantos ngahambat peta acetylcholinesterase. Kimiawi ieu dipikanyaho kajadian Panyakit Alzheimer.

mangpaat tina Synephrine hcl bubuk (5985-28-4)

  • Synephrine HCl pikeun leungitna beurat
  • Synephrine HCl ngabantu leungitna napsu
  • Synephrine HCl ningkatkeun hadé nyeret glukosa otot
  • Synephrine HCl improove AIDS glycogenesis
  • Synephrine HCL pitulung di diabetes kontrol
  • Synephrine HCl ningkatkeun nyerna dahareun
  • Synephrine HCl ngurangan nervousness sateuacan dioperasi
  • Synephrine HCl ningkatkeun haté sareng tingkatan énergi
  • Synephrine HCl ngabantu kadali baktéri anu ngabahayakeun
  • Synephrine HCl ngabantu peradangan minimal

Disarankeun Synephrine hcl bubuk (5985-28-4) dosage

Synephrine HCl dosage pangilaharna dipaké nyaéta 100mg per poé. Ieu dianggap cukup dosage sanggup ngahontal kaleungitan beurat. Sanajan kitu, jumlah dianjurkeun anu malah pamaké anu dipasangkeun teu kudu ngaleuwihan nyaéta 200mg per poé. Nanaon luhureun tanda ieu dianggap toksik sareng bakal nempatkeun individu dina résiko ngalaman rakit efek samping fatal pakait sareng stimulants nganggo. Sasaena dimimitian ku 10 ka 20mg pikeun mastikeun yén Synephrine HCl bubuk teu cocog sareng awak anjeun. Sanggeus ngiringan perumahan mimiti ieu, anjeun kudu ngadamel waktos pikeun ngiripésasi awak awak kana suplement. Upami sadayana alusna, pangotoran kadua ngeunaan 20mg tiasa nambihan saatos dua jam. Gigireun, interval dosage pangpanjangna nyandak bubuk Synephrine HCl sakali unggal dua jam.

efek samping tina Synephrine hcl bubuk (5985-28-4)

Pamakéan Synephrine ogé dipirig ku efek samping kawas naon waé ubar lianna. Nalika salah sahiji dos pasangan pamakéan HCl synephrine kalawan babarengan kafein. ogé hadir kalawan sababaraha efek samping. Ieu sababaraha efek samping anu umum:

  • darah tinggi.
  • Panyakit jantung.
  • Keteg jajantung henteu teratur.
  • Pati kaluaran nalika diubingan luhur sateuacan sateuacan dioperasi.
  • Alusinasi / psikosis
  • Spasms koronér sareng thrombosis
  • Gangguan rarir jantung (fibrillasi ventricular)
  • A panurunan dina ukuranana otot (rhabdomyolysis)
  • gagal ginjal
  • Gumput getih
  • Karuksakan saraf alatan ngaronjatna tekanan otot (sindrom kompartemen bilateral)
  • Nyeri dada (varian panghina)
  • stroke

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


Rujukan & citations produk

Kumaha Teu Synephrine HCl Gawé Di Awak anjeun?

Rujukan

  1. Akhlaghi, M., Shabanian, G., Rafieian-Kopaei, M., Parvin, N., Saadat, M., sarta Akhlaghi, M. Citrus aurantium mekar tur kahariwang preoperative. Blk Bras.Anestesiol. 2011; 61 (6): 702-712.
  2. Ngagulung, S., Padula, A., sarta Neuhaus, J. Kasalametan jeung efficacy of aurantium jeruk pikeun leungitna beurat. Am.J.Cardiol. 11-15-2004; 94 (10): 1359-1361
  3. Campbell-Tofte, ji, Molgaard, P., Josefsen, K., Abdallah, Z., Hansen, SH, Cornett, C., Mu, H., Richter, EA, Petersen, HW, Norregaard, JC, sarta Winther, K. Randomized jeung pangajaran ganda-dilolongan pilot klinis tina kasalametan sarta efficacy anti diabetik tea Rauvolfia-Citrus, sakumaha dipaké ubar tradisional Nigerian. J Ethnopharmacol. 1-27-2011; 133 (2): 402-411.
  4. R. Costa, ambà Gloria, dina Encyclopedia of Sciences Pangan sarta Gizi (Edition Kadua), 2003
  5. Ghanim H, Sai Cl, Upadhyay M. dkk. jus jeruk neutralizes efek proinflammatory of a luhur-lemak, hidangan tinggi-karbohidrat sarta nyegah kanaékan endotoxin na ekspresi reséptor tol kawas. Amer J Clin Nutr. 2010, 91: 940-949
  6. Stohs SJ. Assessment sahiji laporan acara ngarugikeun pakait sareng jeruk aurantium(Jeruk pait) ti April 2004 nepi ka Oktober 2009.
  7. Dragull K, Breksa AP, Cain B. Synephrine eusi jus ti mandarins Satsuma (jeruk unshiuMarcovitch). J Agric.Food Chem. 2008, 56: 8874-8878
  8. Romawi MC, Betz JM, Hildreth J. panetepan of synephrine dina bahan pait jeruk atah, extracts, sarta suplemén dietary ku kromatografi cair mibanda deteksi ultraviolet: tunggal validasi laboratorium. J Amer org Anal kimiawan Int. 2007, 90: 68-81
  9. Mercolini L, Mandrioli R, Trere T. dkk. Analisis CE gancang tina amina adrenergic dina bagian nu sejen jeruk aurantiumbuah jeung suplemén dietary. J Sep Sci. 2010, 32: 1-8
  10. Haaz S, Fontaine KR, cutter G, Limdi N. dkk. jeruk aurantiumsarta alkaloid synephrine dina pengobatan kaleuwihan beurat tur obesitas: pamutahiran. Obesitas Wahyu 2006, 7: 79-88
  11. Higgins, JP, Tuttle, TD, sarta Higgins, Cl Energy inuman: Eusi jeung kaamanan. Mayo Clin Proc. 2010; 85 (11): 1033-1041.
  12. Kaats, GR, Gedang, H., Preuss, Hg, sarta Stohs, SJ A 60day ganda-buta, ulikan kaamanan placebo-dikawasa ngalibetkeun Citrus aurantium (pait jeruk) nimba. Dahareun Chem Toxicol. 2013; 55: 358-362.
  13. Lynch B. Review of kasalametan p-synephrine na kafein. Intertek-Cantox Laporan, 2013; 1-20.
  14. assessment Kaséhatan olahraga jeung produk leungitna beurat ngandung synephrine na kafein BfROpinion No. 004 / 2013, tina 16 Nopémber 2012