+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Sunifiram (314728-85-3)

Sunifiram (DM-235) bubuk mangrupa jenis nootropics. Derivta turunan sintétik unik tina piracetam kalayan memori, diajar, kenging ningkatkeun haté .........


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1285kg / bulan

gambaran

bubuk atah Sunifiram (314728-85-3) video

bubuk atah Sunifiram (314728-85-3)

Atah Sunifiram bubuk, ogé katelah DM-235, mangrupa ngembangkeun anyar seru di kognisi enhancing suplemén. Ieu Sacara stuktur sarupa racetam nootropics tapi ngeunaan 1,000 kali kuat ti piracetam.

bubuk atah Sunifiram dipikanyaho dianggo ku stimulating aktivitas reséptor glutamat jeung ku ngaronjatna produksi jeung sékrési ti "neurotransmitter diajar" acetylcholine.It dipercaya yén Peta primér atah Sunifiram bubuk urang éta hiji ampakine, nu hartina sanggeus nyebrang panghalang getih-otak eta ngiket pikeun reséptor glutamat AMPA-tipe dina brain.This ngarangsang produksi glutamat, a neurotransmitter vital anu muterkeun hiji peran pivotal di aktivasina neural.

Glutamat mangrupa neurotransmitter excitatory anu krusial mun plasticity synaptic, atawa kamampuh synapses saraf kana ngabales nambahan atawa nurun di bubuk activity.Raw Sunifiram ogé panginten meta salaku cholinergic a, ngaronjatna produksi jeung sékrési ti acetylcholine neurotransmitter.

bubuk atah Sunifiram (314728-85-3) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Sunifiram
Ngaran kimia DM-235,1- (4-benzoylpiperazin-1-yl) propan-1-hiji, Piperazine
merek Name bubuk atah Sunifiram, DM-235
Kelas ubar Nootropics
CAS Jumlah 314728-85-3
InChIKey DGOWDUFJCINDGI-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C14H18N2O2
molekular Wdalapan 246.304 g / mol
Monoisotopic Massa 246.31
lebur Point 98-100 ° C
Freezing Point Taya data keur sadia
Biologis Satengah-Kahirupan jam 4.5-6.5
warna bubuk bodas
Solubility Airtight, garing sarta ventilated
Storage Temperature Toko na STP
Application Ningkatkeun Mémori, ngaronjatkeun Learning sarta ngurangan Pain sensitipitas, jsb

atah Sunifiram bubuk (314728-85-3) Pedaran

Sunifiram (DM-235) mangrupakeun piperazine ubar ditetepkeun ampakin kawas, sacara sarimbag sarupa jeung racetam nootropics tapi ngeunaan 1,000 kali kuat batan piracetam. Saeutik pisan tina hasil panalungtikan di dinya ayeuna aya, tapi ngulik sasatoan awal tiasa ningalian paripolah nootropic anu pohara efektif, ogé pangubah potensi rupa-rupa gangguan neurologis diantarana Panyakit Alzheimer, kasakit Parkinson, sareng amnesia.

Sunifiram munggaran disintésis dina 2000 ku ilmuwan Universitas Firenze di Italia. Panalungtikan nunjukkeun yén bubuk sunifiram bisa naekeun kakuatan otak, suasana haté, jeung tanaga dina waktu dosis pisan.

Sunifiram bubuk (314728-85-3) Mékanisme Aksi

Mékanisme peta sunifiram henteu kanyahoan, tapi kaleungitan dianggo ku nyorong aktivitas reséptor glutamat sareng ngaronjatkeun produksi jeung sékrési acetylcholine "diajar neurotransmitter".

Sunifiram ngarangsang reséptor glutamat NMDA. Increasesta naékkeun laju nalika glutamat (neurotransmitter) anu diirimkeun antara sél saraf otak. Ieu tiasa ngabantosan mulangkeun pungsi memori dina uteuk anu ruksak atanapi dirobah.

Powder Sunifiram ogé ningkatkeun produksi jeung sékrési neurotransmitter acetylcholine. Acetylcholine raket pakait sareng paling aspek kognisi, kaasup memori, kagancangan diajar sareng pangabisa, sareng kecerdasan cairan atanapi kapasitas pikeun ngajawab masalah anu unik henteu gumantung kana paripolah anu diajar.

mangpaat of Sunifiram bubuk (314728-85-3)

  • Ningkatkeun Learning jeung Mémori
  • Bisa Ngaronjatkeun Pokus, Motivasi, sareng Mental Clarity
  • S. haté sarta énergi Booster
  • Pamutahiran Visual na Perceptual
  • Ngaronjat drive kelamin

disarankeun Sunifiram bubuk (314728-85-3) Dosage

Dumasar gabungan laporan pamaké sareng inpormasi anu dicandak tina ngulik sato, hiji pangamuran 5-10 mg anu dilebetkeun ku maksimum tilu kali per dinten biasana dianggap aman sareng éféktif. Worksta hasil anu pangsaéna nyiruan dundaran.

efek samping of Sunifiram bubuk (314728-85-3)

Dinten ayeuna, aya henteu némbongan seueur efek samping tina bubuk ku sunifiram tina panalungtik atawa ilmiah.

Efek samping anu dilaporkeun sacara pamaké nyaéta parantos séwak-séwangan sareng dilebetkeun kana paningkatan suhu awak, ningkat kesang sareng salivasi, nyeri sirah, ponsel nasal, sénsitip kanaékan stimulasi visual jeung audio, sareng insomnia. Tapi penting pikeun nginget yén henteu aya studi manusa atawa percobaan klinisna.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.