+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah 2-amino-5-methylhexane bubuk (28292-43-5)

Amino-5-methylhexane powder mangrupakeun amina alifatik anu digunakeun dina persiapan piridin sareng siklik lianna ......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1210kg / bulan

gambaran

Atah 2-amino-5-methylhexane bubuk (28292-43-5) video

Atah 2-amino-5-methylhexane bubuk (28292-43-5) Spesifikasi

Ngaran Produk Atah 2-amino-5-methylhexane bubuk
Ngaran kimia (±) -Raw 2-amino-5-methylhexane bubuk; 1,4-Dimethylpentylamine; 5-métil-2-hexylamine; NSC 73708; dl-atah 2-amino-5-methylhexane bubuk;
merek Name Atah 2-amino-5-methylhexane bubuk
Kelas ubar Aliphatics, amina, antara,
CAS Jumlah 28292-43-5
InChIKey IZCBXLKODYZSDJ-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C7H17N
molekular Wdalapan 115.22 g / mol
Monoisotopic Massa 115.136 g / mol
lebur Point -19 ° C (estimasi
Ngagolak Point 128-129 ° C (cahayana)
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Minyak warnaan
Solubility Chloroform (Rada), Métanol (Rada)
Storage Temperature Kulkas, Dina mulya Suasana
Atah 2-amino-5-methylhexane bubuk Application Atah 2-amino-5-methylhexane bubuk mangrupa amin alifatik dipaké dina persiapan pyridines jeung sanyawaan dumasar nitrogén siklik séjén pikeun pamakéan mimitian ti antiparasitics kana sambetan channel kalsium.

Atah 2-amino-5-methylhexane bubuk (28292-43-5) Pedaran

2-Amino-5-methylhexane nyaéta amina alifatik, dipaké dina persiapan piridin sareng sanyawaan dumasar nitrogén siklik lianna pikeun pamakéan ti antiparasitics kana sambetan saluran kalsium.

Raw bubuk 2-Amino-5-methylhexane nyaéta amina alifatik anu digunakeun dina persiapan piridin sareng sanyawaan dumasar nitrogén siklik lianna pikeun dipakéna ti antiparasitics kana sambetan saluran kalsium. Raw bubuk 2-Amino-5-methylhexane nyaéta turunan minyak geranium anu nyarupaan utusan kimiawi awak sorangan. Ieu exihibits pangabisa stimulansing SSP anu kuat, pikeun ngaronjatkeun énergi, kajelasan méntal, sareng kinerja fisik. 1,3-dimethylamylamine jalan ngaliwatan jalur anu jiga sareng ep anu ngabalukarkeun paningkatan cAMP (utusan kimiawi anu miceun pelepasan gajih sareng ngaleungitkeun supet napsu sareng laku térédogenik).

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.