+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Cetilistat (282526-98-1)

Cetilistat bubuk téh inhibitor novél lipase pankréas anu dikembangkeun ku Alizyme pikeun pengobatan obesitas sareng ko-morbiditas kenden ... ...


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1410kg / bulan

gambaran

bubuk atah Cetilistat (282526-98-1) video

bubuk atah Cetilistat (282526-98-1) Pedaran

bubuk atah Cetilistat mangrupakeun pancreatic inhibitor lipase novél dikembangkeun ku Alizyme keur pengobatan obesitas sarta diabetes jeung panyakit séjénna. Éta tindakan ku inhibiting lipase pancreatic, hiji énzim nu ngarecah trigliserida di Gut anu. Nyegah gajih (trigliserida) dina kadaharan ti keur métabolismena sarta dirobah jadi asam lemak bébas nu bisa diserep ku awak. bubuk atah Cetilistat nyata ngurangan beurat kalawan jeung éta hadé bisa ditolerir ti orlistat.

bubuk atah Cetilistat (282526-98-1) Spesifikasi

Ngaran Produk bubuk atah Cetilistat
Ngaran kimia bubuk atah Cetilistat (Alt-962); Xinliorlistat; atah Cetilistat bubuk (282526-98-1)
merek Name Cametor atanapi Oblean
Kelas ubar nginum obat anti obesitas
CAS Jumlah 282526-98-1
InChIKey MVCQKIKWYUURMU-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C25H39NO3
molekular Wdalapan 401.58
Monoisotopic Massa 401.293 g / mol
lebur Point 72.0 mun 76.0 ° C
Freezing Point 74 ° C
Biologis Satengah-Kahirupan Taya tanggal sadia
warna Kaluar-bodas Kristal
Solubility Leyur dina DMSO, moal di cai
Storage Temperature -20 ° C
Application Paké pikeun ngubaran obesitas kalawan komplikasi

bubuk atah Cetilistat (282526-98-1)

Cetilistat, ogé katelah ATL-962, mangrupakeun pengambangan novél lipase pankréas anu dikembangkeun ku Alizyme pikeun pengobatan obesitas sareng ko-morbiditas kanker, kaasup diabetes tipe 2. Actsta tindakan dina cara nu sami sareng orlistat ubar narkoba (Xenical) ku ngahambat lipase pankréas, énzim anu ngarecah trigliserida dina peujit. Tanpa énzim ieu, trigliserida tina dahareun dicegah pikeun dihidrolisis jadi asam lemak bébas nu diserep, didégésikeun. Ubar ieu kedah dicampur sareng diet low-lemak sehat sarta seueur palatihanana pikeun ngalaksanakeun hasil nu pangsaéna.

Dina percobaan pamariksaan manusa, bubuk cetilistat ditunjukkeun pikeun ngahasilkeun leungitna beurat anu sarupa jeung orlistat, tapi ogé ngahasilkeun efek samping anu sarupa kawas oily, stools leupas, incontinence fecal, gerakan bowel sering, sareng flatulence. Sigana yén precautions sami bakal nerapkeun dina éta nyerep vitamin lemak-leyur sareng zat gizi anu leyur lianna bisa dipeungpeuk, merlukeun suplemén vitamin dipaké pikeun nyingkahan kakurangan.

Cetilistat powedr disatujuan ku Farmasi Panyiaran Médis Badan Jepang (PMDA) Séptémber 20, 2013. Wasta dimekarkeun ku Norgine sareng Takeda, teras dipasarkan salaku Oblean® ku Takeda di Jepang.

Cetilistat powder (282526-98-1) Mékanisme Aksi

Cetilistat bubuk nyaéta bubuk kaleungitan beurat digunakeun dina diet low kalori. Cetilistat nyaéta inhibitor lipase cerna, karya ku meungpeuk jumlah badag lemak tina dicerna sareng diserep kana awak. Powder leungitna beurat ieu digolongkeun salaku inhibitor lipase sarta jalan langsung dina sistim pencernaan tempat manokan tina énzim lipolitik nu disebut lipase. Lipase ieu nyéta awak awak nyerna gajihna. Sanajan kitu, nalika ubar diadministrasi dina tepung tepi, kabeungkeutan lipase, sahingga ngorotan gajih. Lemak anu henteu dihidrolisis didékrésikeun dina taiana, hasilna ngaluaskeun ékskrési lemak palsu sareng diserep lemak gajih. Nalika dianggo bareng jeung diet kalori anu leueur, éta tiasa ngabantosan langkungna kaleungitan beurat sarta ngalampahkeun ku pasien kaleuwihan beurat kanggo ngulang deui, kukituna ngoranakeun leungitna beurat beurat. Cara-ngagunakeun anu sarua nyaéta orlistat bubuk nu leuwih lami ku ngahambat lipase pankreatik.

mangpaat bubuk Cetilistat (282526-98-1)

▪ Perlakuan obesitas

▪ Ngurangan beurat awak

▪ Perlakuan diabetes

▪ ditolerir saé dibandingkeun sareng ubar anu sanés

Dianjurkeun Cetilistat bubuk (282526-98-1) Dosage

Cetilistat bubuk sadia palamparan pikeun lisan, ngandung 120 mg gratis Cetilistat. Dosis dianjurkeun nyaéta 120 mg tilu kali sapoé langsung saatos unggal tepung. Ubar kadokteran ku hidangan pikeun mastikeun yén anjeunna tiasa dianggo nalika dahareun keur nyerna, supados diserep lemak tina dahareun dina ku anjeun tiasa ngaréduksi efektif.

efek samping bubuk Cetilistat (282526-98-1)

Pasén anu ngalaman pengobatan obesitas kalayan bubuk Cetilistat tiasa ngabéréskeun efek samping. Anjeun kedah ngawartosan dokter anjeun upami anjeun aya. Aya sababaraha efek samping keur rujukan:

Gajih dina stool

kejang beuteung

Flatus kalawan ngurangan

spotting oily

Bowel incontinence

Flatulence

Nyeri beuteung

mencret

stools lemes

kamacetan sengau

sering defecation

Nyeri burih

Seueul atawa utah

pusing

Dry Baham

Fainting

keteg jajantung teratur

Capé atanapi kelemahan anu henteu biasa

Sanajan réaksi hampang umumna dianggap leuwih umum, acara ngarugikeun serius ogé bisa lumangsung. Taroskeun dokter anjeun geuwat kedah kieu lumangsung.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


Rujukan & citations produk

Naha nya Sibutramine kitu populér di leungitna beurat?

Rujukan

  • Obesitas: Epidemiology, Pathophysiology, sarta Pencegahan, Debasis Bagchi, Harry G. Preuss, kaca 205-2012.
  • Sibutramine HCl: obesitas, W. Philip James, Eleanor Bull, Ian Campbell, CSF Communications Médis, 2004, kaca 1-44
  • Buku ajar tina Therapeutics: Narkoba sarta Manajemén Kasakit, Richard A. Helms, David J. Quan, surah 57.