+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Unifiram (272786-64-8)

Powder Unifiram atah (DM-232) mangrupakeun nootropic kawas AMPAkine nu nyepeng ku épék antiamnesic sareng ningkatkeun kognisi dina ....


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / bulan

gambaran

bubuk atah Unifiram (272786-64-8) video

bubuk atah Unifiram (272786-64-8) Pedaran

Atah Unifiram bubuk, ogé katelah DM-232, mangrupakeun ubar nootropic rélatif anyar. Struktur nyaeta kawas ampakine, sarta éta patali raket jeung bubuk SRaw Unifiram. bubuk atah Unifiram mangrupakeun salah sahiji suplemén otak paling potent, sarta boga antiamnesic jeung épék sejenna dina studi sato kalawan potency nepi ka sarébu kali leuwih luhur ti piracetam. bubuk atah Unifiram dipidangkeun pikeun ngurangan durasi hipnotis ngainduksi ku pentobarbital, tanpa impairing koordinasi motor. bubuk atah Unifiram mangrupakeun allostérik AMPA reséptor modulator positif.

bubuk atah Unifiram (272786-64-8) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah Unifiram
Ngaran kimia DM-232, CHEMBL140717, CTK0J2726, DTXSID00432024, AKOS017975218,2-[(4-Fluorophenyl)sulfonyl]hexahydropyrrolo[1,2-a]pyrazin-6(2H)-one;(8aR)-2-[(4-fluorophenyl)sulfonyl]hexahydropyrrolo[1,2-a]pyrazin-6(2H)-one;Pyrrolo[1,2-a]pyrazin-6(2H)-one, 2-[(4-fluorophenyl)sulfonyl]hexahydro-
merek Name Taya data keur sadia
Kelas ubar Nootropics
CAS Jumlah 272786-64-8
InChIKey SNRTZFZAFBIBJP-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C13H15FN2O3S
molekular Wdalapan 298.3332032
Monoisotopic Massa 298.079 g / mol
lebur Point Taya data keur sadia
Freezing Point Taya data keur sadia
Biologis Satengah-Kahirupan jam 4-6
warna murni bodas
Solubility leyur cai
Storage Temperature kamar suhu
bubuk atah Unifiram Application Alzheimers pikun, perlakuan ti Gangguan kognisi, Treatment obat NEUROLOGIC

atah Unifiram bubuk (272786-64-8)

Atah Unifiram bubuk, ogé katelah DM-232, mangrupakeun ubar nootropic rélatif anyar. Struktur nyaeta kawas ampakine, sarta éta patali raket jeung bubuk SRaw Unifiram. bubuk atah Unifiram mangrupakeun salah sahiji suplemén otak paling potent, sarta boga antiamnesic jeung épék sejenna dina studi sato kalawan potency nepi ka sarébu kali leuwih luhur ti piracetam. bubuk atah Unifiram dipidangkeun pikeun ngurangan durasi hipnotis ngainduksi ku pentobarbital, tanpa impairing koordinasi motor. bubuk atah Unifiram mangrupakeun allostérik AMPA reséptor modulator positif.

Unifiram bubuk (272786-64-8) Mékanisme lampah?

Unifiram mangrupakeun modulator allostérik positip tina reséptor AMPA anjeun. Salaku Ampakine, Unifiram ngaréépkeun ingetan glutamat dina uteuk anu ngabalukarkeun népana sinaptik nu hadé antara neuron.

Unifiram ogé ngarangsang produksi acetylcholine nyieun mékanisme peta jepali pisan sareng Noopept, Pramiraceta, Oxiracetam sareng nootropics racetam lianna.

Aya kirang-panalungtikan nya ku Unifiram ti kalam Sunifiram, tapi dua bahan kimia ieu raket patalina jeung dipercaya dianggo ku cara anu ampir sarua.

mangpaat of Unifiram bubuk (272786-64-8)

Siga nu Racetams, Unifiram dipercaya ningkatkeun kajenatan, mémori, konsentrasi, énergi méntal sareng kognisi dasar.

disarankeun Unifiram bubuk (272786-64-8) Dosage

Jalma anu hayang nganggo bubuk unifiram mimitian mimitian saatos dosis leutik bari nganalisis efekna anu Unifiram anu aya dina fungsi awakna. Dosos ieu tiasa naék tina awak sapertos biasa. Anjeun tiasa dimimitian ku miligram 5 dina dosis anu sapopoé.

efek samping of Unifiram bubuk (272786-64-8)

Dina sababaraha kasus, langkung seueur denyuran jantung tentang aya dilaporkeun. Ieu bisa ngabalukarkeun darah tinggi. Nalika ngotumipan palabuhan unifiram demam tinggi, lieur sareng nyeri sirah, ogé bisa ngalaman. Pikeun kasus séjén, kabebeng sareng gerakan peujit anu henteu teratur tiasa didaptarkeun. Sajauh ieu, henteu aya patojaiah ngeunaan Unifiram jeung suplemén séjén atawa pangobatan.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.