+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk Tadalafil atah (171596-29-5)

Bubuk Tadalafil atah dina nami Cialis dipaké pikeun ngubaran disfungsi (peluh) sareng gejala prostatic jalu ……….


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1190kg / bulan

gambaran

Tadalafil bubuk pidéo

Informationmbaran Base

Ngaran Produk bubuk Tadalafil
Ngaran kimia (6R,12aR)-6-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methylpyrazino[1′,2′:1,6]pyrido[3,4-b]indole-1,4-dione
merek Name Cialis, Adcirca
Kelas ubar Pah, PDE-5 sambetan; Phosphodiesterase-5 Énzim sambetan
CAS Jumlah 171596-29-5
InChIKey WOXKDUGGOYFFRN-IIBYNOLFSA-N
molekular Formula C22H19N3O4
molekular Wdalapan 389.4
Monoisotopic Massa 389.138 g / mol
lebur Point 298-300 ° C
Freezing Point 2 ℃
Biologis Satengah-Kahirupan jam 17.5
warna Bodas mun Pareum-bodas Cyrstalline padet
Solubility Leyur dina DMSO (78 mg / ml di 25 ° C), métanol, cai (<1 mg / ml di 25 ° C), dichloromethane, sarta étanol (<1 mg / ml di 25 ° C)
Storage Temperature Toko na STP antara 59 ° F sarta 86 ° F (15 ° C sarta 30 ° C). Ulah nyimpen nginum obat ieu di wewengkon beueus atawa beueus.
Tadalafil Application Atah Tadalafil tablet bubuk, permen Sanggama, Sex kopi, jrrd

gambaran

Tadalafil, (6R-trans) -6- (1,3-benzodioxol-5-yl) -2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methyl-pyrazino [1 ', 2': 1,6] pyrido [3,4-b] Cialis), mangrupikeun hiji jenis sambetan PDE1,4 sareng obat anu dikaluarkeun sacara oral. Éta mangrupikeun turunan b-karbolin sareng anu béda sacara strukturna ti vardenafil (Levitraw) sareng sildenafil (Viagraw), duanana nyaéta sambetan PDE5 dumasar kana struktur inti pirimidin. Bubuk Tadalafil (CAS 5-171596-29) ningkatkeun aliran getih kana corpus cavernosum ku santai otot pembuluh getih, sareng ieu ngajantenkeun lalaki pikeun ngahontal hiji cacakan. Bubuk Tadalafil disatujuan ku Amérika Serikat (AS) Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) di 5 pikeun pengobatan disfungsi (ED), sareng dipasarkan di sakuliah dunya dina nami merek Cialis. Hal ieu ogé dianggo pikeun ngubaran hiperténsi arteri pulmonal sareng hipérplasia prostatic benign, kaayaan di mana kelenjar prostat janten ageung, nyababkeun masalah urination.

Fitur farmakologis nu ngabédakeun Tadalafil nyaéta satengah-umur panjangna panjang (jam 17.5) dibandingkeun sareng Viagra sareng Levitra (jam 4-5). Satengah satengah hirup deui ngabalukarkeun hiji waktos anu deui sareng nanggungjawaban kanggo bagian nonoman Cialis tina "sabtu minggu pél". Panjang satengah hirup deui ieu ogé dasar tangka peneliti anu ayeuna pikeun pamakéan tadalafil dina hipertensi artéri pulmonal. terapi sakali-sapopoé.

Mékanisme Aksi

Ereksi pénil nalika ngarangsang seksual nyiruan ku rélaxasi arteri penile sareng otot lemes corpus cavernosal, sahingga ngaronjatkeun aliran getih kana organ. Rélaxasi Hal ieu ngamungkinkeun ngaronjat aliran getih ngaliwatan arteri pénil, sedengkeun getihna ngeusi dua kamar di jero sirit disebut korporasi cavernosa. Pas kamar ngeusian getih, sirit tumuwuh heula. Ereksi ngabéréskeun nalika otot kaserang ku akumulasi getih tiasa ngalirkeun ngaliwatan véna penile.

Tanggapan ieu ditengahkeun ku sékrési nitrat oksida (NO) tina terminal saraf sareng sél endothelial, anu ngarangsang sintésis cGMP dina sél otot lemes teras ngendalikeun cair sareng kontraksi pembuluh getih anu ngalaksanakeun getih ka sareng tina sirit. Cyclic GMP nyababkeun rélaxasi otot lemes sareng ningkat aliran getih kana corpus cavernosum, sareng diurang ku cGMP spesifik fosodiesterase 5 (PDE5) dina korpus cavernosum anu lokasina di sabudeureun sirit. Tadalafil ngahambat PDE5 sahingga bakal ningkatkeun ningkatkeun cGMP anu sayogi. Tadalafil ngeureunkeun PDE5 tina ngancurkeun cGMP teras ningkatkeun cGMP anu sayogi pikeun ngahontal fungsi sareng nyababkeun cacakan langkung lami.

Najan kitu, salaku satengah hirupna di Tadalafil relatif pondok, pangaruhna ciménkeun dina poé poé 2 nyieun PDE5 balik deui sareng kaséhatan kelamin anjeun - parah. Meureun anjeun kedah butuh waktu deui pikeun ngahontal éfék anu anjeun hoyongkeun, sapertos dinten kakuatan low Cialis 4-5 kanggo dinten 4-5.

aplikasi

  • disfungsi Erectile (ED)
  • Hipertensi artéri pulmonal
  • Hyperplasia prostatik Benign
  • Analgesic
  • Norépinéfrin pameungkeut uptake
  • Mu-opiod agonist reséptor

Disarankeun Tadalafil bubuk Dosage

Cialis asalna dina konéng konéng warna, anu katutup sareng film sareng almond, dina dosis 5, 10 na 20 milligram (mg). Dosis awal dianjurkeun of Cialis bubuk pikeun pamakéan sakumaha diperlukeun di paling pasien 10 mg, dicandak saméméh aktivitas seksual diantisipasi.

A dosis munggaran nyaéta 10 miligram (mg) sahenteuna 30 menit sateuacan aktivitas seksual. Dosis tiasa ningkatkeun kana 20 mg atanapi turun kana 5 mg, dumasar efisiensi sareng kasabaran individu. Tapi, maksimum nyaéta 20 mg salaku dosis tunggal. Frékuénsi dosis anu dianjurkeun maksimal nyaéta sakali per dinten di seueur pasien. sakuduna henteu kedah nyandak henteu leuwih ti hiji dosis dina jam 24. Pasien anu diperkirakeun aktip sacara séksual sahenteuna dua kali saminggu tiasa nyandak dosis poéan 5 mg, sareng ieu tiasa diréduksi jadi 2.5 mg sakali sapopoé, gumantung kana réaksi individu.

Bubuk Cialis kanggo dianggo upami diperyogikeun dipidangkeun pikeun ningkatkeun fungsina dibandingkeun sareng plasebo dugi ka jam 36 saatos dosis. Ku alatan éta, nalika ngajantenkeun pasien ngeunaan pangangguran bubuk Cialis sacara optimal, ieu kedah dipertimbangkeun.

Perhatikeun yén tanda cacakan moal lumangsung hungkul ku nyandak pil. Sareng ulah nyandak Cialis pikeun disfungsi upami anjeun nyandak Adcirca kanggo hiperténsi arteri pulmonal. Gigih, Tadalafil kanggo disfungsi ngan ukur dianggo ku jalma dewasa yuswa 18 taun ka luhur.

mangpaat

Powder bubuk Tadalafil ngabantosan bersantai otot dina prostat sareng kandung kemih. Ieu tiasa ngabantosan gejala BPH anjeun.

♦ Pikeun ningkatkeun gejala ED, bubuk tadalafil ngabantuan ningkat aliran getih nepi ka sirit. Ieu tiasa ngabantosan anjeun ngabantosan cacakan. Pikeun bubuk tadalafil pikeun mantuan anjeun dina cacakan, peryogi disebatkeun sacara séksual.

♦ Kanggo PAH, bubuk tadalafil berpungsi pikeun ningkatkeun kamampuan pikeun latihan ku jalan ngalakeun pembuluh darah di bayah anjeun. Ieu ngaronjatkeun aliran getih.

efek samping

Marengan pangaruh na diperlukeun, kadokteran bisa ngabalukarkeun épék nu teu dihoyongkeun. Sanaos henteu efek samping ieu tiasa lumangsung, saolah-olah kajadian aranjeunna peryogi perhatosan médis. Punten parios efek samping anu di handap tina bubuk tadalafil:

efek samping umum

▪ nyeri sirah

▪ kesel lambung

▪ nyeri deui

▪ nyeri otot

▪ flushing (kulit beureum saulas)

▪ irung atawa irung

▪ diare

Balukar samping jarang tapi serius

Bertahan anu berkepanjangan dina éta bisa ngabalukarkeun karuksakan sirit, masalah visi, sareng leungitna dédéngéan.

Mun épék ieu hampang, aranjeunna bisa dileungitkeun dina sababaraha poé atawa sababaraha minggu. Mun aranjeunna geus leuwih parna atawa henteu dileungitkeun, ngobrol ka dokter anjeun atanapi tukang ubar.

Jalma kalawan kaayaan anu sanesna henteu kedah ngadamel bubuk Cialis kajaba dokter teu satuju:

Masalah wirahma haté, panghina, atawa panyakit jantung nanaon

Tekanan darah tinggi atawa low

Gagalna jantung congestés atanapi stroke dina sasih-bulan 6 pamungkas, atanapi infaroci myocardial dina bulan 3 pamungkas

Anémia sél arit, sababaraha myeloma, hémofilia, leukemia, atanapi gangguan getih lianna

Kasakit ati atawa ginjal

Sariawan burih

Retinitis pigmentosa

Deformitas struktural sirit, sapertos sapertos kasakit Peyronie

Sagala kaayaan kaséhatan anu aranjeunna disarankan henteu kudu kaganggu

Interaksi Tadalafil

Mun anjeun nganggo tadalafil, aya ubar lianna anu tiasa mangaruhan obatna, anu tiasa nyababkeun efek samping. Interaksi ubar tiasa ngarobah kumaha pangobatan anjeun atanapi ningkatkeun résiko pikeun efek samping anu serius.

Tadalafil miboga éfék sinergis anu modé dina réduksi tina tekanan getih dina nitrat ngainduksi. Tadalafil tiasa nyababkeun serelek parah darah nalika dipaké ku nitrat, anu tiasa nyababkeun pakuah, kaributan, sareng jarang jantung atanapi stroke. Ulah make tadalafil sareng salah sahiji hal di handap ieu: ubar nu tangtu dipaké pikeun ngubaran nyeri dada / panghina (nitrat sapertos nitroglycerin, isosorbide), ubar rekreasi disebut "poppers" ngandung amil atanapi butil nitrite.

Mun anjeun ogé nyokot hiji nginum obat alfa pameungpeuk (kayaning doxazosin, tamsulosin) pikeun ngubaran hiji prostat enlarged / BPH atawa darah tinggi, darah Anjeun bisa meunang teuing low nu bisa ngakibatkeun pusing atawa fainting. dokter Anjeun bisa ngamimitian perlakuan ku dosis handap tadalafil atawa ngaluyukeun nginum obat pameungpeuk alfa anjeun pikeun ngaleutikan résiko anjeun tina tekanan getih low.

Dina studi klinis, tingkat réspon réspon anu dilaporkeun dugi ka 36 h milarian pangobatan. Tadalafil kalebet metabolism dina ati ku CYP3A4 ka lembaga anu teu aktif ngalawan PDE5 sareng diékskrésikeun salaku metabolit dina tai na cikiih. Farmakokinetik tadalafil henteu kapangaruhan ku faktor sapertos asupan dahareun sareng alkohol, umur, ayana diabetes, sareng insépisi hépatis enteng atanapi sedeng. Kajadian ngarugikeun anu paling umum anu aya di sirah nyaéta nyeri sirah, nyeri deui, dyspepsia, sareng myalgia. Dina dosis 10 sareng 20 mg, Tadalafil teu gaduh pangaruh anu signifikan dina tekanan getih sareng denyut jantung sareng henteu ngakibatkeun instansi infark miokard. Laporan lonjakan épék anu berkepanjangan langkung ageung tibatan 4 h sareng priapisme parantos dicatet kalayan ngagunakeun tadalafil. Priapism, upami henteu dirawat kalayan leres, tiasa nyababkeun karuksakan anu teu tiasa dicabut. Pasien anu gaduh cacakan langgeng langkung ageung tibatan 4 h disarankan pikeun milari perhatian médis darurat. Dina pasien anu diabétes, pamutahiran fungsi ku tadalafil henteu tanggung jawab tina jinis diabetes sareng jinis terapi diabetes.

pangobatan lianna bisa mangaruhan jalan ngaleupaskeun tadalafil tina awak anjeun, nu bisa mangaruhan kumaha tadalafil jalan. Contona, di antarana antifungals azole (kayaning itraconazole, ketoconazole), antibiotik macrolide (kayaning clarithromycin, erythromycin), sambetan Protéase HIV (kayaning fosamprenavir, ritonavir), Protéase sambetan virus hépatitis C (kayaning boceprevir, telaprevir), rifampin, antara séjén .

Ulah nyandak obat ieu sareng produk-produk sanés anu ngandung tadalafil atanapi obat-obatan anu sami anu dipaké pikeun ngubaran disfungsi-ED atanapi hiperténsi pulmonal (sapertos sildenafil, vardenafil).

Ngeunaan interaksi tadalafil jeung ubar-hal sanésna masih keneh gaduh pisan, upami anjeun hoyong pake narkoba ku bubut tadalafil (CAS 171596-29-5), mimiti inget konsultasi ka dokter anjeun sarta anjeunna parantos masihan anjeun nasihat profésional sareng dipercaya.

inpo salajengna

Bubuk Tadalafil, bubuk sildenafil, sareng bubuk vardenafil sadayana kalakuan ku ngahambat énzim PDE5, tapi obat-obatan ieu ogé ngahambat énzim PDE 6, 1, sareng 11 dina sagala rupa derajat. Contona, Sildenafil na vardenafil ngahambat PDE6, énzim nu aya dina panon, leuwih ti tadalafil. Sawatara pamaké sildenafil ningali hiji beueulna kanggo sénsitip kana cahaya kusabab bongbolongan PDE6. Di sagigireun, Sildenafil na vardenafil ogé ngahambat PDE1 leuwih ti tadalafil. PDE1 kapanggih dina otak otak, jantung, sareng otot lemes. Hal ieu disangka yén inhibisi PDE1 ku sildenafil na vardenafil ngabalukarkeun vasodilasi, flushing, sareng tachycardia.

Dibandingkeun jeung prestasi dina PDE6 na PDE1, tadalafil dilaksanakeun anu langkung ageung dina PDE11. PDE11 dinyatakeun dina otot rangka, prostat, ati, ginjal, kelenjar hipofisis, jeung téstés. Sanajan kitu, efekna dina awak ngahalangan PDE11 henteu kanyahoan.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


Rujukan & citations produk

Rujukan

  • 1.National Center Pikeun Biotéhnologi Émbaran, AS. Perpustakaan Nasional kadokteran, Tadalafil, Pubchem Bagean 1-10.
  • 2.Evelyn C. Cortez, CIALIS (Tadalafil): Mangpaat, dosage, Sisi Balukar Émbaran na Dimana mun Beuli generik Cialis (Tadalafil), Viagra (Sildenafil), sarta lianna Best Narkoba Murah tur aman Online, Dimuat, 13 Dec 2017, kaca 5-3
  • 3.James Lee Anderson, Cialis, Tadalafil: Ngaruwat Erectile disfungsi, Gejala Benign prostatik Hyperplasia, sarta pulmonal artéri hipertensi, CreateSpace Pranata mangsa Publishing Platform, 26 Mar 2015, kaca 5-47.