+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Synephrine Tartrate (16589-24-5)

bubuk atah Synephrine Tartrate; 1- (4-hydroxyphenyl) -2- (methylamino) étanol tartrate Rincian Sinonim 1- (4-hydroxyphenyl) ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1358kg / bulan

gambaran

bubuk atah Synephrine Tartrate (16589-24-5) video

bubuk atah Synephrine Tartrate (16589-24-5) Pedaran

bubuk atah Synephrine Tartrate; 1- (4-hydroxyphenyl) -2- (methylamino) Rincian tartrate étanol

Sinonim 1- (4-hydroxyphenyl) -2- (methylamino) tartrate étanol

Ieu boga efek kaserang pembuluh getih sarta ngahasilkeun tekanan darah tinggi. Synephrine boga peran kuat dina ngembangna di trachea na bronchi ..

bubuk atah Synephrine Tartrate (16589-24-5) Spesifikasi

Ngaran Produk bubuk atah Synephrine Tartrate
Ngaran kimia 1- (4-hydroxyphenyl) -2- (methylamino) tartrate étanol
merek Name Yocon
Kelas ubar tutuwuhan alkaloid
CAS Jumlah 16589-24-5
InChIKey KZZBAIXGUQOHKI-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula 2C9H13NO2.C4H6O6
molekular Wdalapan 242.25
Monoisotopic Massa Taya tanggal sadia
lebur Point 188-190 ː (sabagian Dec)
titik golak 823.3 ː C di 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan Taya tanggal sadia
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility Taya tanggal sadia
Storage Temperature lomari es
Application Ieu boga efek kaserang pembuluh getih sarta ngahasilkeun tekanan darah tinggi.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.