+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0)

Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk, ogé katelah MK677, MK-677, MK-0667, sareng L-163,191, ......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1249kg / bulan

gambaran

Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0) video

Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0)

Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk mangrupakeun ubar nu nimpah salaku potent, oral aktif hormon pertumbuhan secretagogue, mimicking nu GH Peta stimulating tina ghrelin hormon endogenous. Eta geus ngabuktikeun pikeun ngaronjatkeun sékrési, sarta ngahasilkeun nambahan di tingkat plasma tina sababaraha hormon kaasup hormon pertumbuhan sarta IGF-1 sustained, tapi tanpa mangaruhan tingkat kortisol. Ieu ayeuna handapeun ngembangkeun salaku perlakuan potensi tingkat ngurangan hormon ieu, kayaning di hormon pertumbuhan barudak kakurangan atawa sawawa manula, sarta studi manusa geus ditémbongkeun ka ningkatkeun duanana dénsitas massa otot sarta mineral tulang, sahingga hiji terapi ngajangjikeun pikeun perlakuan frailty dina manula. bubuk MK-677 ogé alters métabolisme lemak awak sarta jadi mungkin gaduh aplikasi dina pengobatan obesitas.

Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0) Specifications

Ngaran Produk Atah Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk
Ngaran kimia MK-677;2-Amino-N-[(1R)-2-[1,2-dihydro-1-(methylsulfonyl)spiro[3H-indole-3,4′-piperidin]-1′-yl]-2-oxo-1-[(phenylmethoxy)methyl]ethyl]-2-methylpropanamide methanesulfonate;
merek Name Ibutamoren Mesylate (MK677)
Kelas ubar SARMs (selektif modulator reséptor androgén)
CAS Jumlah 159752-10-0
InChIKey DUGMCDWNXXFHDE-VZYDHVRKSA-N
molekular Formula C27H36N4O5S.CH4O3S
molekular Wdalapan 624.768 g / mol
Monoisotopic Massa 624.229 g / mol
lebur Point 161 mun 315ºC
ngagolakanWaluya Point 868.9 ː c dina 760 mmhg
Biologis Satengah-Kahirupan jam 4-6
warna bodas mun beige
Solubility H2O: soluble5mg / ml, jelas
Storage Temperature 2-8 ° C
Ibutamoren Mesylate Application hormon pertumbuhan faktor ngaleupaskeun; alters métabolisme lemak awakna; ningkatkeun duanana massa otot jeung dénsitas mineral tulang; alters métabolisme lemak awakna

Pedaran Ibutamoren Mesylate (MK677) atah (159752-10-0) Pedaran

Ibutamoren mesylate (ogé katelah ibutamoren atanapi MK677), nyorong sékrési hormon kamekaran (GH) sareng ngaronjatkeun insulin kawas faktor pertumbuhan 1 (IGF-1).

Ibutamoren mesylate naek ka tingkat hormon kamekaran ku mimélaan penangan ghrelin hormon sareng ngariung jeung salah sahiji reséptor ghrelin (GHSR) dina uteuk. GHSR diaktipkeun ngarangsang ngaleupaskeun hormon kamekaran tina uteuk.

GHSR kapendak di daérah uteuk nu ngatur napsu, pelesir, suasana haté, wirahma biologis, ingetan, sareng kognisi. Kituna, urang tiasa ngaharepkeun yén ibutamoren mesylate ogé tiasa mangaruhan fungsi ieu. Najan kitu, nepi ka sajauh ieu, studi klinis nerangkeun ukur efek ibutamoren mesylate dina napsuana - sareng saperti nu diharapkeun, sapertos ghrelin, ibutamoren mesylate naek deui.

Hal hébat ngeunaan ibutamoren mesylate nyaéta yén naékna kabeungkeut dina hormon kamekaran dina saeutik kalayan henteu ogé saeutik hormon, sapertos kortisol. Kortisol ngurangan sistim imun, ngurangan kembangan tatu, sareng ngaruksak diajar sareng ingetan, sareng éta biasana mah saé gaduh hormon ieu luhur.

Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk atah (159752-10-0) Mékanisme Aksi

Ibutamoren mesylate (ogé katelah ibutamoren atanapi MK-677), nyorong sékrési hormon kamekaran (GH) sareng ngaronjatkeun insulin kawas faktor pertumbuhan 1 (IGF-1).

Ibutamoren mesylate naek ka tingkat hormon kamekaran ku mimélaan penangan ghrelin hormon sareng ngariung jeung salah sahiji reséptor ghrelin (GHSR) dina uteuk. GHSR diaktipkeun ngarangsang ngaleupaskeun hormon kamekaran tina uteuk.

GHSR kapendak di daérah uteuk nu ngatur napsu, pelesir, suasana haté, wirahma biologis, ingetan, sareng kognisi. Kituna, urang tiasa ngaharepkeun yén ibutamoren mesylate ogé tiasa mangaruhan fungsi ieu. Najan kitu, nepi ka sajauh ieu, studi klinis nerangkeun ukur efek ibutamoren mesylate dina napsuana - sareng saperti nu diharapkeun, sapertos ghrelin, ibutamoren mesylate naek deui.

Hal hébat ngeunaan ibutamoren mesylate nyaéta yén naékna kabeungkeut dina hormon kamekaran dina saeutik kalayan henteu ogé saeutik hormon, sapertos kortisol. Kortisol ngurangan sistim imun, ngurangan kembangan tatu, sareng ngaruksak diajar sareng ingetan, sareng éta biasana mah saé gaduh hormon ieu luhur.

Mangpaat Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0)

K MK677 Bisa Ngabantu Dénsitas Tulang Tulang

K MK677 Bisa Ngaronjatkeun Ngaronjatna Otot

K MK677 Dupi Pitulung Ngurangan Muscle Wasting

♦ MK677 Bisa Ngabantosan sareng Saré

K MK 677 Bisa Ngurangan Balukar sepuh

♦ MK677 Dupi Boga Nopék Nootropic dina Brain

Disarankeun Raw Ibutamoren Mesilat (MK677) bubuk (159752-10-0) Dosage

Dumasar panalungtikan, 20 kana 30mg sigana dosage paling optimal. Aya laporan jalma anu ngagaduhan langkung ti 30mg of MK677 sapoé, tapi henteu ngahasilkeun hasil hadé. Naon malah leuwih penting batan dosage mangrupa panjang siklusna.

Extremelyta penting pisan yen MK677 kudu dilaksanakeun pikeun waktos anu langkung waé. Tingkat hormon kamekaran kudu bertahap ngawangun dina awak anjeun, anu tiasa ngiringan dugi ka sababaraha minggu sateuacan Anjeun ngawasa perasaan.

Balukar tina atah Ibutamoren Mesylate (MK677) atah (159752-10-0)

MK677 teu ngahasilkeun pisan pisan efek samping pikeun pamakéna anu kedah paduli, tapi sawatara populasi sigana tiasa dicertakeun samping. Individu anu rentan ka sénsitip insulin atanapi anu diabétes résiko meureun di résiko nalika nyandak MK677 Gejala anu aya kaitanana sareng kaayaan ieu tiasa janten akibat sarupaning MK677. Ngarujuk kana ulikan anu disawarkeun saencana, jalma anu lami sanés anu parantos langkung sadayana di bentang sareng haté MkXNumx. Dina individu anu séhat sanésna, sigana henteu aya efek samping anu ngarugikeun anu parantos kapanggih, tapi ieu kéngingan panalungtikan ogé sok diperyogikeun pikeun mastikeun yén pamakéna.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.