+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah Yohimbine (146-48-5)

Bubuk Yohimbine atah nyaéta suplemén anu dipikanyaho pikeun kamampuan pikeun ngarawat disfungsi sareng ngabantosan ngaleungitkeun beurat.Yohimbine ku jalan ningkatkeun…


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1570kg / bulan

gambaran

bubuk atah Yohimbine (146-48-5) video

bubuk atah Yohimbine (146-48-5)

Yohimbe mangrupikeun suplemén herbal anu dianggo pikeun ngarawat fungsina sareng ngamajukeun kaleungitan beurat. Cara utama anu yohimbe berpungsi dina awak nyaéta ngaleungitkeun reséptor adrenergic alfa-2. Bubuk Yohimbine bubuk blok alfa-1 sareng adrenoceptor alfa-2, ningkatkeun adrenalin sareng dopamin sareng ngirangan tingkat serotonin. Blok reséptor ieu ogé ningkatkeun tekanan getih, ngaluarkeun insulin, sareng ngirangan tingkat gula getih.Raw Yohimbine bubuk blok serotonin-1B, -1D, -2A, sareng -2B (5-HT1B, 5-HT1D, 5-HT2, 5-HT2D, 2-HT3 Reséptor HT2B), sareng reséptor dopamin-3 sareng dopamine-XNUMX (DXNUMX sareng DXNUMX).

bubuk atah Yohimbine (146-48-5) Specifications

Ngaran Produk bubuk Yohimbine atah
Ngaran kimia D-atah Yohimbine bubuk, alfa-YOHIMBIN, RAUBASIN
merek Name Yohimbe, Johimbe
Kelas ubar tutuwuhan alkaloid
CAS Jumlah 146-48-5
InChIKey BLGXFZZNTVWLAY-SCYLSFHTSA-N
molekular Formula C21H26N2O3
molekular Wdalapan 354.45
Monoisotopic Massa 354.443
lebur Point 231-233 ° C (cahayana.)
ngagolakanWaluya Point 487.66 ° C
Biologis Satengah-Kahirupan Éliminasi satengah hirup téh kurang leuwih 36 menit.
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility Leyur dina cai (10 mg / ml)
Storage Temperature lomari es
Application Hiji antagonis α2-adrenoceptor

bubuk atah Yohimbine (146-48-5) Pedaran

Yohimbe mangrupakeun tangkal anu kapanggih di Afrika Tengah anu kagungan nami ilmiah Pausinystalia johimbe, dipikawanoh di dunya kusabab kimia kawasa yohimbine bubuk anu aya di babakan tangkal ieu. isu kaséhatan. Hasta boga pangaruh kuat dina sistem urang, sareng sapertos seueur obat herbal, yohimbe mecenghul tina kagunaan tradisional. Babakan dipaké utamana salaku aphrodisiac, di antara sanésna.

Bagian musibah éta yén-over Panén tangkal yohimbe pikeun babakan sarta ekstrak berharga na nyababkeun serelek bahaya di kasadiaan tangkal, utamana di nagara-nagara Afrika Kulon tangtu. Sok pastikeun kéngingkeun sari tangkal yohimbe, atanapi naon waé anu tiasa ngandung bubuk yohimbine, ti praktisi jamu atanapi toko pangan kaséhatan. Kusabab jumlah-bagian éta lumaku, anjeun hoyong mastikeun yén anjeun aya waktos dosis anu leres pisan, sabab bubuk yohimbine tiasa picilakaeun.

Yohimbine powder (146-48-5) Mékanisme Aksi

Yohimbine powder bubuk alfa-1 sareng alpha-2 adrenoceptors, ngaronjatna adrenaline na dopamin sareng turunna tingkat serotonin. Meungpeuk reséptor ieu ogé ningkatkeun tekanan darah, ngaleupaskeun insulin, sareng nurunkeun tingkat gula getih.

Yohimbine blok serotonin-1B, -1D, -2A, sareng -2B (5-HT1B, 5-HT1D, 5-HT2A, sareng 5-HT2B) reséptor, jeung dopamin-XXXXXX (XG X X X X X X X X X X X X X X X X X X X) Ieu mana waé

mangpaat bubuk Yohimbine (146-48-5)

1) Ngaruwat Disfungsi Erectil

2) Ngamajukeun Kaduruk Daging na Jaringan Weight

3) Ngurangan Sieun jeung Kahariwang Sosial

4) Ngabantu Ngubaran Tip 2 Diabetes

5) Dupi Ngaronjatkeun Mémori

6) Dupi Ngaronjatkeun Kinerja kognitif

7) nurunkeun ngawarnaan Getih

8) Bisa Ngabantu Sindrom Dry Mouth

9) ngajaga ginjal

10) Dupi Pitulung Ngubaran Arthritis

11) Dupi Ngurangan Pain

12) Dupi Pitulung Ngubaran Nedih Doose Clonidine

Disarankeun Yohimbine bubuk (146-48-5) Dosage

Pikeun leungitna lemak, nepi ka 20 mg dibagi kana dosis poean 2 parantos ditémbongkeun janten éféktif.

Disarankeun supados yohimbine sateuacan atanapi sareng hidangan saprak ningkat tingkat insulin anu sacara signifikan kanaékan.

Studi ningal disfungsi parantos dianggo langkung seueur upami 42 mg / dinten.

Balukar tina Yohimbine bubuk (146-48-5)

Efek samping umum tina yohimbine hydrochloride nyaéta:

▪ seueul

▪ lieur

▪ headaches

Nyeri nyeri beuteung

▪ Réaksi alérgi

▪ Kahariwang

▪ saraf

▪ ngaronjat tekanan darah (hiperténsi)

▪ ngaronjat denyut jantung (tachycardia)

▪ gagal ginjal

▪ Paralisis

Sababaraha studi ngabuktikeun yén yohimbine ngamajukeun paripolah nu ngakanana kadaharan sareng ubar-ubar di beurit sareng monyét.

Lantaran yohimbine ngaréduksi époténg, kedah dihindari ku hémofiliacs sareng saha waé anu nembe parantos dioperasi. Thinners getih sapertos aspirin, warfarin, sareng heparin teu matak dicandak ku yohimbine hydrochloride.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


Rujukan & citations produk

Yohimbine: Mangpaat + épék + suplemén Yohimbine diobral

biografi

  1. Yohimbine: Sagala nu peryogi kauninga ngeunaan Aphrodisiac Pengetahuan Alam Dipaké pikeun Ngubaran Erectile disfungsi, Ngaronjatkeun Libido, sarta Ngaronjatkeun Sex Girang jeung Jieun Anjeun Kudu nu Man Anjeun sok hayang, Hilary Tony, CreateSpace Pranata mangsa Publishing Platform, kaca 1-34.
  2. Yohimbine, Jesse Russell, Ronald Cohn, Kitab on Paménta, 2012, kaca 1-88.
  3. Énsiklopédi ngeunaan suplement dietary (Print), diédit ku Paul M. Coates, M. Coates Paul, Marc Blackman, Marc R. Blackman, Gordon M. Cragg, Tandaan Levine, Jeffrey D. Bodas, Joel Moss, Tandaan A. Levine, kaca 567-593.