+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah 1.3-dimétil-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2)

Powder 1.3-dimétil-péntilamin hydrochloride (DMAA) nyaéta .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 12400kg / bulan

gambaran

Atah 1.3-dimétil-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2) video

Atah 1.3-dimétil-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2) Spesifikasi

Ngaran Produk Atah 1.3-dimétil-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk
Ngaran kimia 4-methylhexan-2-amin, DMAA, Dimethylamylamine, 1, 3-DMAA, Geranamine, Methylhexaneamine, 3-Dimethylpentylamine, Forthane
merek Name Forthane, Geranamine
Kelas ubar suplement dietary
CAS Jumlah 13803-74-2
InChIKey YAHRDLICUYEDAU-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C7H18ClN
molekular Wdalapan 151.67752
Monoisotopic Massa 115.136 g / mol
lebur Point 120-130 ° C
Freezing Point Taya tanggal sadia
Biologis Satengah-Kahirupan DMAA boga satengah-umur jam 8.4 dibandingkeun ngan 5.4 jam kafein, sarta waktu lag of 0.14 jam vs 0.37 jam pikeun kafein.
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
Solubility Dina cai, 1.5X10 + 4 mg / L dina 25 deg C (Est)
Storage Temperature lomari es
Application Salaku stimulan atawa énergi-boosting suplement dietary

atah 1.3-dimétil-péntilamin hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2) Pedaran

1.3-dimétil-pentilamin hydrochloride (DMAA) bubuk mangrupa turunan amfétamin nu geus dipasangkeun dina pagelaran olahraga sareng produk leungitna beurat, seueur nu dijual minangka suplemén. Minangka stimulan stimulan sistim saraf pusat (SSP), DMAA ngaronjatkeun tingkat energi anu sarua jeung anu tina kafein, tapi lumaku béda-béda. Najan mékanisme anu pastina anu numana DMAA naekkeun énergi henteu 100% tangtu, kalolobaan panalungtik satuju yén DMAA ngarangsang sékrési noradrenaline (norépinéfrin) dina uteuk.

1.3-dimétil-péntilamin hydrochloride (DMAA) katelah ogé methylhexanamine atanapi sari geranium, kumaha ogé, FDA henteu sadar kana naon waé elmu anu terhindah nunjukkeun yén DMAA aya sacara alami na tatangkalan. Sanajan DMAA dina hiji waktos anu disatujuan salaku ubar pikeun decongestion nasal, éta moal disatujuan deui pikeun pamakéan ieu sareng teu nganggo pamakéan médis bubuk DMAA ayeuna dipikawanoh. DMAA, khusus kana kombinasi kalayan bahan-bahan stimulan anu sanés kafein, tiasa janten résiko kaséhatan pikeun pamakéna. Nyandak DMAA bubuk tiasa naék ku tekanan darah sareng ngabalukarkeun masalah kardis-sétilis ti kemahan napas sareng ngenangan dada jadi serangan jantung.

1.3-dimétil-pentilamin hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2) Mékanisme Aksi

Studi fisiologi bubuk DMAA dina 1940s na 1950s nunjukkeun épék fisiologis simpatomimetik anu meniru peta epinephrine kalawan periferal simpatik neuron sareng épék sistim saraf pusat. Di handap ieu kaasup kanaékan tekanan darah kusabab sarupaning pembuluh darah periferal, ngaronjat denyut jantung kusabab stimulasi cardiac sareng ngaronjat gula gula getih.

Vasoconstriction - pembuluh darah dina irung bakal ngahisuskeun supaya ngirorék getih kirang kirang bakal nyababkeun pawaran salamatan nasal. Ieu mékanisme anu digunakeun ku semprot nasal OTC anu umumna kawas oxymetazoline (Afrin) sareng leres pisan épéktip. Tapi, Forthane satuluyna ditarik tina pasar kusabab éfék samping anu kalebet kaasup nyeri sirah, tremor, sareng ngaronjat tekanan darah. Effectsfék ieu jigana lumangsung ku sabab DMAA sacara stuktural jiga amphetamine sareng akibatna, sanyawa henteu ngan agén vasoconstricting tapi ogé stimulan sistem saraf pusat (SSP).

mangpaat tina 1.3-dimétil-pentilamin hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2)

  • Gedong awak
  • DMAA ngabantosan ngabantosan mémori sareng jangka pondok dina jangka pondok
  • DMAA ngabantosan ngabakar gajih
  • DMAA ngarangsang énergi
  • DMAA tiasa ningkatkeun kamampuan fisik
  • DMAA ningkatkeun pancaindera sareng kanaékan pokus
  • DMAA ningkatkeun haté sareng rarasaan umum ngeunaan kabagjaan
  • DMAA ningkatkeun pangabisa kognitif
  • DMAA ningkatkeun kakuatan, nambihan pokus sareng motivasi

disarankeun 1.3-dimétil-péntilamin hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2)

Dosis dianjurkeun tina 1.3-dimétil-péntilamin hidroklorida (DMAA) aya dina rentang 10-20mg sarta ahirna ngahontal nepi ka 40-60mg sapoé, teu aya bukti anu sabenerna pikeun ngarojong rentang dosage ieu tapi sigana rentang standar pikeun supplemental1.3-dimétil-pentilamin hidroklorida (DMAA) dina pasaran. Aya sababaraha cara nganggo:

  1. 25mg tambah 25mg 30min sanggeus dosis munggaran
  2. 50mg dahareun
  3. burih kosong 50mg
  4. 50mg DMAA bubuk atah tambah Cup Kopi burih kosong.

Sawaktos Anjeun make metodeu kahiji sareng kadua, anjeun bisa jadi teu ngarasa ngageter wae kusabab pokus leutik.

Mun anjeun nganggo cara anu katilu sareng kaopat, bubuk DMAA bakal mere Anjeun fokus sareng konsentrasi anu hébat sareng ngangkat haté anjeun. Parasaan anjeun bakal saé. Tangtosna, cara kaopat bisa leuwih hadé sabab bakal leuwih efektif.

Cara séjén nyaéta nyandak 25mg bubuk DMAA dua jam saatos nyandak 50mg. Nu bakal jalan anu bad, éta bakal ngajantenkeun anjeun ngaraos ngeunut jeung nyeri sirah leutik. Sababaraha pamaké ngalaman nyarankeun yén dosis DMAA teu kudu ngaleuwihan 75mg dina periode jam 24, sarta pangalusna teu nyandak 75mg dina hiji dinten.

efek samping tina 1.3-dimétil-pentilamin hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2)

1.3-dimétil-pentilamin hydrochloride (DMAA) bubuk kamungkinan henteu aman lamun dicandak ku sungutna. Kusabab eta disangka dianggo kawas stimulan, aya patalina kana masalah bakal ningkatkeun kasempetan efek samping serius sapertos:

  • karuksakan ati
  • Perdarahan otak
  • Denyut jantung sarta tekenan getih
  • Serangan jajantung.
  • Komplikasi kardinovaskul.
  • Interaksi jeung narkoba négatif.
  • Nyeri sirah.
  • Glaucoma:
  • Teratur keteg jajantung (arrhythmia haté)

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.