+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Atah NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4)

Raw NSI-189 fosfat bubuk mangrupakeun sanyawa neurogenic multi-domain mibanda pasipatan otak-otak mibanda poténsi .......


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1530kg / bulan

gambaran

Atah NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4) video

Atah NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4) Pedaran

bubuk atah NSI-189 fosfat mangrupakeun agén panalungtikan neurogenic na nootropic nu diwangun ti nicotinamide na pyrazine. percobaan dikawasa Randomized geus nembongkeun yen eta ngarangsang neurogenesis atawa produksi sél neuronal dina uteuk.

Dina studi sato, eta ogé geus ditémbongkeun nambahan volume hippocampus ku 20% kukituna reversing gejala behavioral depresi. studi misalna geus ditémbongkeun yén meureun nya hiji perlakuan mujarab pikeun depresi.

Atah bubuk NSI-189 fosfat ogé panginten janten perlakuan ngajangjikeun pikeun kaayaan séjénna kaasup karusuhan pos-traumatis stress (PTSD), Panyakit Alzheimer jeung masalah kognitif nu patali umur.

Atah NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4) Specifications

Ngaran Produk Atah NSI-189 fosfat bubuk
Ngaran kimia UNII-HX0VO60T62;HX0VO60T62;AKOS030632361;Methanone,(2-((3-methylbutyl)amino)-3-pyridinyl)(4-(phenylmethyl)-1-piperazinyl)-, phosphate (1:1)
merek Name Atah NSI-189 fosfat bubuk
Kelas ubar Nootropic
CAS Jumlah 1270138-41-4
InChIKey LWHMGALTTIYPJU-UHFFFAOYSA-N
molekular Formula C22H33N4O5P
molekular Wdalapan 464.503 g / mol
Monoisotopic Massa 464.219 g / mol
lebur Point N / A
Biologis Satengah-Kahirupan N / A
warna Bodas mun kaluar bodas
Solubility N / A
Storage Temperature STP
Fasoracetam Application Hal ieu dipaké pikeun nyampurkeun kaayaan séjénna kaasup karusuhan pos-traumatis stress (PTSD), Panyakit Alzheimer jeung masalah kognitif nu patali umur.

atah NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4)

bubuk atah NSI-189 fosfat mangrupakeun agén panalungtikan neurogenic na nootropic nu diwangun ti nicotinamide na pyrazine. percobaan dikawasa Randomized geus nembongkeun yen eta ngarangsang neurogenesis atawa produksi sél neuronal dina uteuk.

Dina studi sato, eta ogé geus ditémbongkeun nambahan volume hippocampus ku 20% kukituna reversing gejala behavioral depresi. studi misalna geus ditémbongkeun yén meureun nya hiji perlakuan mujarab pikeun depresi.

Atah bubuk NSI-189 fosfat ogé panginten janten perlakuan ngajangjikeun pikeun kaayaan séjénna kaasup karusuhan pos-traumatis stress (PTSD), Panyakit Alzheimer jeung masalah kognitif nu patali umur.

NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4) Mékanisme lampah?

Mékanisme peta NSI-189 fosfat tetep rusiah dagang. Parantos ngaduga yén NSI-189 meungkeut kana reséptor glucocorticoid dina uteuk. Bungkulan reséptor glukokortikoid tiasa wujud eupan balik négatif anu nurunkeun kortisol sirkulasi. Kortisol nyaéta hormon setrés, nu démplisasi dina depresi sarta kalainan neuropsychiatric nu patali jeung stress.

mangpaat of NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4)

NSI-189 mangrupakeun sanyawa nootropic ayeuna keur ditalungtik ku Neuralstem pikeun nganggo eta pikeun ngarawat sababaraha gangguan jiwa kawas déprési sareng panyakit neurodegenereative.

  • Mungkin Ngaronjatkeun Kognisi
  • Bisa Ngaronjatkeun Depresi
  • Bisa Pitulung Sareng Stroke
  • Bisa Pitulung Ku Diabetes

disarankeun NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4) Dosage

Kusabab ayana anu NSI-189 fosfat bubuk masih ubar cobaan, tacan aya sauran anu maneuh. Sanajan kitu, dina mangsa percobaan pasien dibéré dosis poéan 40mg, 80mg, sareng 120mg dina dosis anu pangluhurna per dinten di sapanjang dinten poé 28. Mangsa ieu mangsa, pasien henteu ngalaporkeun kénging kajadian anu serius atanapi efek samping, sareng NSI-189 fosfat kapendak bisa ditolerir ogé. Ogé, aya panurunan anu signifikan dina déprési sareng kognitif gejala pasien nyandak dosis handap 40mg na 80mg, tapi henteu kanggo jalma anu 120mg per poé. Papanggihan awal tina percobaan dukungan ti gagasan yén NSI-189 fosfat tiasa ngubaran MDD. Mangkaning, studi satuluyna dina dosage sareng padika peta NSI-189 fosfat anu penting pisan pikeun mastikeun mastikeun observasi awal sareng ngabantosan kacindekan.

efek samping of NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4)

Balukar efek sampingna parantos tuangeun garing, palpitasi, nyeri sirah, lieur, bobo, kacapean, kaburuhan, kualitas goréng saré, ngimpi / ngimpi anu hirup, parasésia, karusuhan, hiperteria, seueul, nyeri kulit, sareng baruntus.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.