+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

bubuk atah J-147 (1146963-51-0)

bubuk atah J-147 mangrupa obat eksperimen kalawan épék dilaporkeun ngalawan ieu kasakit duanana Alzheimer jeung sepuh di model mouse of ngagancangkeun ...... ..


status: Dina Massa Produksi
unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1150kg / bulan

gambaran

bubuk atah J-147 (1146963-51-0) video

bubuk atah J-147 (1146963-51-0) Pedaran

bubuk atah J-147 mangrupa obat eksperimen kalawan épék dilaporkeun ngalawan duanana Panyakit Alzheimer jeung sepuh di model mouse of gancangan aging.It ieu turunan curcumin jeung calon ubar neurogenic na neuroprotective potent mimitina dikembangkeun pikeun pengobatan kaayaan neurodegenerative pakait sareng sepuh yen tabrakan loba jalur implicated dina pathogenesis of neuropathy diabetik.

bubuk J-147 atah ampir siap pikeun percobaan klinis manusa. Kiwari, para élmuwan Salk geus direngsekeun dina teka tina naon, persis, J147 manten. Dina kertas diterbitkeun Januari 7, 2018, dina Cell jurnal sepuh, aranjeunna ngalaporkeun yén tamba ngiket ka protéin kapanggih dina mitokondria, nu powerhouses énergi-generating sél. Kahareupna aranjeunna némbongkeun, éta ngajadikeun sepuh sél, beurit jeung flies muncul leuwih youthful.

bubuk atah J-147 (1146963-51-0) Specifications

Ngaran Produk bubuk atah J-147
Ngaran kimia N- (2,4-Dimethylphenyl) -2,2,2-trifluoro-N '- [(e) - (3-methoxyphenyl) métilén] acetohydrazide
merek Name Taya data sadia
Kelas ubar Taya data sadia
CAS Jumlah 1146963-51-0
InChIKey HYMZAYGFKNNHDN-SSDVNMTOSA-N
molekular Formula C18H17F3N2O2
molekular Wdalapan 350.341 g / mol
Monoisotopic Massa 350.124 g / mol
lebur Point Taya data sadia
Freezing Point Taya data sadia
Biologis Satengah-Kahirupan Taya data sadia
warna Bodas jeung bubuk kaluar-bodas
kaleyuran Cai Kaleyuran: 0.000115 mg / ml
panyimpenan Temperature refrigerate
bubuk atah J-147 Application obat eksperimen kalawan épék dilaporkeun ngalawan duanana Panyakit Alzheimer jeung sepuh di model mouse sahiji sepuh gancangan.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.