Anjeun maot diatur ngalawan sepuh? Muhun, hiji ubar anti sepuh undoubtedly pilihan paling dipercaya tina reversing jam biologis Anjeun. Boga katingal di aspék kritis Nicotinamide Mononucleotide (NMN), peran taun senescence, sarta kumaha carana acquire perlakuan.

perkenalan

Tumuwuh heubeul nyaeta dilawan. Sanajan kitu, aya potensi reversing proses sepuh ngagunakeun Nicotinamide Mononucleotide. Tahan kuda anjeun alatan kuring gé jadi mere Anjeun inpo komprehensif ngeunaan cara gaib sanyawa nu gawéna dina sél manusa.

bulu abu sarua jeung hikmah!

kapercayaan Ieu meureun hal pangalusna nu kudu maneh ngobrol badag. Tapi, seuri anjeun bakal pondok-cicing lamun Anjeun ngamimitian noticing nu wrinkles sakuliah kulit Anjeun. Naon deui, sepuh mangaruhan duanana fungsi fisik sarta kognitif.

Hayu urang nyanghareupan éta. The anti-sepuh krim raray sareng operasi kosmétik parantos dilakukeun dina abad pinter ieu. Naon anu anjeun kedah terang nyaéta prosedur ieu jangka pondok sareng kamungkinan pemicu épék parna.

Praktis, anjeun halah pikeun merangan sepuh ku kahiji pamahaman prosés sélular jeung fisiologis anu maénkeun peran dina kaayaan nu patali umur. Afterward, janten gampang deduce mékanisme sahiji pajoang ngalawan senescence. The anti sepuh Nicotinamide Mononucleotide jalan mulangkeun youthfulness.

Urang sadayana hoyong umurna gracefully kan? Muhun, realisme ieu bisa ngahurungkeun kaluar janten praktis lamun awak anjeun terus ngaleuleuskeun, jeung anjeun mungkas nepi kabawa magnet pikeun sagala jinis kasakit jantung, Alzheimer, leungitna ingetan, sareng nu sanesna.

2019 panganyarna Anti sepuh Narkoba: Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

 

Mononucleotide misterius Nicotinamide (NMN)phcoker

Ku kituna, naon anu fuss sadaya ngeunaan Nicotinamide Mononucleotide? Hayu atuh ngajelaskeun.

NMN aya dina duanana alfa (α) jeung bentuk (β) béta. Sanajan kitu, β-NMN teh formulir paling aktif. nukléotida bioactive Ieu mangrupa panengah dina biosintésis dinucleotide adénin nicotinamide atanapi NAD +.

Ieu sanyawa alami aya dina avocadoes, tomat, bonteng, cabbages, brokoli, sarta sapi atah. Di laboratorium, ieu sadia sakumaha bubuk nicotinamide mononucleotide bulk.

Dina formulir atah na, éta nangtukeun kalawan jumlah CAS, 1094-61-7. Sanyawa éta diwangun tina réaksi antara nukléosida, sapertos nikotinamida ribosida sareng gugus fosfat.

Dina studi preclinical, Nicotinamide Mononucleotide damel dina beurit parantos kabuktosan janten gunana dina kagiatan biokimia sélular, manajemén panyakit Alzheimer, diabetes anu patali umur, komplikasi anu timbul tina obesitas, sareng kardioproteksi. Sanaos sadaya kagiatan farmakologis ieu aya hubunganana sareng Nicotinamide Mononucleotide, papanggihan anu paling penting nyaéta katerlibatanana dina kagiatan anti sepuh.

Dina awak manusa, NMN mangrupa sumber poko tanaga dina sél. Anjeun umurna, tanaga sélular nurun alatan tingkat low of mononucleotide nicotinamide jeung réduksi saterusna tina NAD +. Administering NMN bakal ngabalikeun prosés jeung ngimbangan deficit nu.

 

(1) Kumaha NMN misterius?

Obat anti sepuh ieu ngumbara sapertos kilat tina peujit kana sirkulasi getih. Dina sababaraha menit, aranjeunna bakal dicandak kana saluran getih. Kusabab kitu, janten jelas yén panginten henteu aya réaksi biokimia dina jalur molekul.

Laju heureuy parantos ngajantenkeun panaliti pikeun nyimpulkeun kamungkinan pangangkut, anu ngagampangkeun pangiriman suluh sél. Salaku conto, Imai sareng réréncangan anjeunna badé milarian jawaban ngalangkungan panilitianna anu nembe diterbitkeun dina 7 Januari 2019.

Kalayan umur, awak nganggo langkung NAD + tibatan anu tiasa didamel. Sakumaha seueur anu anjeun gunakeun monotukleotida nikotinamida, prosésna bakal tetep janten runtah waktos salami teu aya molekul pikeun ngabantosan pangangkutana. Tetep ngagulung pikeun ngabéréskeun transporter misterius anu bakal ngajawab 90% komplikasi sepuh.

 

(2) Formula Nicotinamide Mononucleotide Struktural

bubuk atah Nicotinamide Mononucleotide (1094-61-7) Manufacturers - Phcoker Kimia

 

(3) Nicotinamide Mononucleotide Spesifikasi
Ngaran Produk Atah Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk
CAS euweuh. 1094-61-7
rumus émpiris C11H15N2O8P
beurat molekul 334.221 g / mol
katingalian kristalin bubuk bodas
purity > 98%
kaleyuran leyur cai
suhu Storage -20 ° C
ngaran séjén · Nicotinamide-1-ium-1-β-D-ribofuranoside 5'-fosfat

· Β-nikotinamida mononukleotida

· Béta-NMN

· Nicotinamide ribonucleotide

· 3- (Aminocarbonyl) -1- (5-O-phosphonato-beta-D-ribofuranosyl) pyridinium

· Nicotinamide ribonucleoside 5'-fosfat

Nicotinamide Mononucleotide na NAD +phcoker

boh Nicotinamide Mononucleotide na NAD + anu biomarkers signifikan dina pangiriman BBM sélular.

NMN mangrupa panengah dina biosintésis Nicotinamide dinucleotide adénin (NAD +). zat tindakan salaku substrat pikeun énzim husus kayaning nicotinamide mononucleotide adenylyltransferase, nu ngarobah ka NAD + dina awak manusa. Kana degradasi, sanyawa ieu robah nepi nicotinamide. Salajengna, éta ngalaman réaksi katalitis sejen ngalibetkeun phosphoribosyltransferase nicotinamide (NAMPT) ngabentuk NMN.

Ieu dua molekul nu correlated misalna yén henteuna salah sahiji aranjeunna bakal mangaruhan nu séjén. Candak, contona, lamun tingkat of NMN digolongkeun handap optimum, meureun alatan senescence, kuantitas NAD + salajengna bakal nampik.

Anjeun umurna, sababaraha fungsi énzimatik condong meakeun NAD + leuwih ti awak bisa ngahasilkeun suluh. The sirtuins, NADase, sarta poli-ADP-ribosa polimérase (PARP) mangrupakeun bagian ti énzim, nu kaduruk nepi NAD + ngarah kana régrési na.

Sanajan kitu, turunna BBM sélular henteu acak. Candak, misalna, anu réaksi énzimatik ngalibetkeun AIDS PARP dina perbaikan DNA ruksak. Ogé, sirtuins maénkeun kalungguhan signifikan dina ngaronjatkeun métabolisme sélular.

Sanaos aya hubungan farmakologis antara dua biomarker ieu, anjeun moal tiasa langsung ngatur NAD + kana sistem. Dina saloba cara anu dimungkinkeun, épék sampingan bakal teu kabebeng. Salaku conto, dosis tinggi dicirikeun ku kacapean, hariwang, sareng insomnia. Naon deui, sanyawa na kirang telap ngalangkungan mémbran plasma.

 

(1) Mékanisme nyerep

nu anti sepuh Nicotinamide Mononucleotide geus sadia sakumaha hiji ubar lisan. diserep na ngaliwatan tembok Gut na kana sistim sirkulasi dimimitian dina ngeunaan tilu menit. Ku 15 nuth mnt, sadayana bakal dicandak. Panilitian anu komprehensif ku Imai sareng réncang panilitianna mastikeun yén aya protéin anu ngagancangkeun laju nyerep gancang ieu.

Kana asimilasi kana jaringan, NMN gampang ngarobah kana NAD + pikeun neundeun merenah. Prosés métabolisme tiasa nyandak nepi ka satengah jam. Konsentrasi NAD + nyaeta kaprah dina otot rangka, jaringan adiposa bodas, haté, jeung cortex nu. Sanajan kitu, administrasi jangka panjang Nicotinamide Mononucleotide stepped nepi tingkat NAD + di organ séjén kawas jaringan adiposa coklat.

 

(2) Jalur NMN Biosynthetic

Jeroeun sél mamalia, aya nepi ka tilu jalur métabolik béda nahan kakurangan NAD +.

 

 The De Novo Runtuyan

De Novo mangrupakeun kecap Lain, hartina "ti mimiti". Di dieu, dina nukléotida diturunkeun tina triptofan atawa asam nicotinic nu majorly originate tina pangan NMN-euyeub.

Dina jalur ieu, sekuen tina aktivitas biokimia ngabalukarkeun formasi mononucleotide nicotinic asam, nicotinic asam adénin dinucleotide, sarta tungtungna ti teuing diantisipasi NAD +. De Novo ngahasilkeun ngeunaan 15% tina suluh sélular total.

 

 The Salvage Runtuyan

Di dieu, jalur nu recovers Nukléosida dina kasus dimana DNA ngarecah. Ieu akun pikeun leuwih 80% tina total NAD +, nu awak manusa merlukeun pikeun fungsi sélular. jalur nu reuses duanana asam nicotinic na nicotinamide mun nyintésis NAD tawar +.

phosphoribosyltransferase Nicotinate accelerates formasi mononucleotide asam nicotinic tina asam nicotinic. Salajengna, nicotinamide mononucleotide adenylyltransferase 1 ngatalisan adenylation sahiji produk resultant mun nicotinic asam adénin mononucleotide, sarta tungtungna ka NAD +.

Karya NMN pikeun manusa gumantung kana jalur ieu.

 

 NR Konversi

Nicotinamide Riboside nyaeta sejen NAD + prékursor. Kana fosforilasi ku ayana kinase riboside nicotinamide, biomarker nu ngahasilkeun NMN saméméh ngalaman konversi énzimatik sejen kana NAD +.

 

Sajarah NAD + na NMN di Panalungtikan

Leuwih taun, ulikan sarta kagunaan terapi of nicotinamide adénin dinucleotide na prékursor na geus sagala ngamuk teh. Najan kitu, anjeun kudu dicatet yén ieu suplemén anti sepuh geus loba dilaksanakeun dina ieu panalungtikan saprak pertengahan 1900s.

Dina 1906, ulama munggaran disimpulkeun yen NAD + gancangan laju fermentasi di ragi. Salajengna, Biokimiawan séjén dituturkeun jas ku Klasifikasi salaku nukléotida a.

Ngaliwatan panalungtikan di 1937, Conrad Elvehjem manggihan yén nicotinamide na nicotinic mangrupakeun vitamin sarta prékursor of NAD +. Engké, anjeunna kapanggih kaluar nu dua ieu bisa alleviate pellagra di anjing. alesan teh nya eta tingkat asam nicotinic na nicotinamide éta handap optimum dina individu nalangsara ti kasakit.

Dina 1963, tim élmuwan netepkeun yén Nicotinamide Mononucleotide damel dina beurit bakal ngarangsang énzim anu gumantung kana DNA, anu signifikan dina ningkatkeun fungsi sélular. Dua taun ka hareup, sababaraha panaliti masihan terang kana jalur biokimia NAD + anu ngalibatkeun tryptophan sareng asam nikotinat.

Saprak harita, Biokimiawan geus diteundeun dina némbongkeun minat NMN panalungtikan NAD +. Dina jaman ieu, fokus kritis mangrupakeun dina significance tina ieu anti sepuh ubar dina umur panjang tur curtailing komplikasi nu patali umur.

 

The Panalungtikan panganyarna tina Nicotinamide Mononucleotide Gawé di mencit phcoker

Aya studi preclinical countless on model murine nu tega kaluar mangpaat terapi of Nicotinamide Mononucleotide (1094-61-7).

Hayu urang difokuskeun sababaraha, nu geus miboga éfék revolusioner dina biokimia.

 

(1) Numutkeun Sinclair, NAD + mangrupakeun Fountain of Youthfulness

Dr Sinclair sareng kolega Anjeun-Na geus diterbitkeun sababaraha lembar panalungtikan ngeunaan potentiality of nicotinamide mononucleotide na NAD + di reversing sepuh. Numutkeun studi 2013 Na, Sinclair jeung tim nu kapanggih kaluar yén mencit heubeul 22-bulan nyokot NMN salila genep poé némbongkeun perbaikan dina kapasitas otot, métabolisme, sarta daya tahan.

Engké dina kertas ieu panalungtikan 2016, grup affirmed yén NMN miboga kauntungan sarupa sakumaha exercising. Tinimbang ngajalankeun on treadmill a poean, Anjeun masih bisa ngalaman épék sarua mun anjeun migunakeun suplemén Nicotinamide Mononucleotide gantina.

Numutkeun Harvard ahli genetika ieu, nu NMN dianggo dina manusa revolves sabudeureun ameliorating aliran getih dina atlit manula jeung elit.

 

(2) Mills negeskeun yén NMN Alleviates turunna fisiologis di sepuh mencit

Dina rujukan pikeun ulikan 2016, Mills et al. kapanggih yén perlakuan NMN bakal kontra turunna duanana fungsi fisiologis sarta immunological di mencit heubeul. Dina ahir suplement NMN ieu Panilitian, rodénsia nyatakeun paningkatan éksprési sél imun, panyebaran limfositik, sareng panyusutan neutrofil.

Sateuacanna, dina 2011, Mills, Yoshino, sareng Imai parantos nganggo modél beurit pikeun ngonfirmasi peran NAD + dina pengobatan diabetes anu diinduksi ku pola diet sareng umur. Dina panilitian 2016 anu sanés, anjeunna ngagabung sareng panaliti sanés anu netepkeun yén suplement NMN bakal ngatasi stres oksidatif sareng disfungsi vaskular dina beurit yuswa.

 

(3) NMN Combats Alzheimer Kasakit (AD) dina Models Murine

Dina 2015, Long dkk. nalungtik pangaruh NMN kana defisit pernapasan mitokondria otak dina beurit kalayan panyakit Alzheimer. Tim nyatet yén perlakuan NMN sanggup ngubaran étologi Maséhi, kalebet low OCR (tingkat konsumsi oksigén), NAD + falloff, sareng abnormalitas mitokondria.

Dina 2016, Wang sareng réréncangan na nyebarkeun panilitian, nyimpulkeun yén ieu anti-sepuh ubar merangan gangguan kognitif sareng saraf, anu akibat tina ig-amyloid (Aβ) oligomer. Protéin Aβ ieu mangrupikeun neurotoksik sareng tanggel waler pikeun pembentukan plak dina otak pasién AD. Wang dkk. nyimpulkeun yén administrasi NMN dina beurit nyababkeun turunna oligomer Aβ, sahingga naekeun fungsi kognitif.

Saatos ulikan 2017, Hou sareng kolega Anjeun na mendakan yén suplement NAD + ngirangan produksi oligomer β-amyloid. Sataun sanggeusna, Yao sareng timnya netepkeun yén Nicotinamide Mononucleotide ngirangan akumulasi Aβ sareng karugian synaptic dina modél murine AD-Tg.

 

(4) NMN na Cardio-panyalindungan

Numutkeun ka publikasi 2014 ku Yamamoto sareng rakana, NMN ngajaga jantung ngalawan tatu iskemik sareng réperfusi. Sateuacan panalitian ieu, Yamamoto mangrupikeun bagian tina tim 2012, anu mendakan yén NAD + nambihan obesitas anu diinduksi ku diet dina beurit.

Dina 2016, De Picciotto dkk. sareng sasama ahli biokimia na nalungtik pangaruh suplemén NMN kana pungsionalna pembuluh beurit sepuh. Tina kasimpulanana, monotukleotida nikotinamida kabuktosan épéktip pikeun ngabalikeun disfungsi vaskular, setrés oksidatif, sareng panurunan elastin.

 

(5) The Papanggihan dina New Rute of Cell Pangiriman Suluh ku Shin-Ichiro Imai

Dina ieu panalungtikan panganyarna, tim élmuwan dipingpin ku Imai kapanggih sarta unraveled nu transporter misterius ngeunaan NMN kana sél.

panalungtikan NMN suplement ieu mimiti aya dina Januari 2019 di alam Métabolisme. Imai ngadegkeun éta protéin nu tangtu, Slc12a8, tanggung jawab konversi gancang tina NMN ka NAD + na transporting kana sél. Énzim ieu khu di folks heubeul tinimbang di individu ngora atawa cageur.

Dina sadaya panilitian préklinikal, élmuwan panilitian bakal ngaleyurkeun ukuran bubuk bubuk monotuklam monotuklamida anu dikenal dina cai sateuacan disayogikeun ka beurit.

Kauntungan ti Nicotinamide Mononucleotide (NMN)phcoker

NMN boga sababaraha fungsi terapi na épék pharmacological dina awak manusa. Dina kirang ti dasawarsa, ilmuwan geus dedicated waktu maranéhna pikeun diajar sagala kauntungan Nicotinamide Mononucleotide kaasup mékanisme nu ngajelaskeun sepuh jeung ailments nu patali umur.

Hayu urang milari kaunggulan senyawa dina sistem manusa.

 

(1) manjangkeun Lifespan sélular

Nepi ka awal ka 21st Abad, ulama geus cukup alesan pikeun dibewarakeun sepuh salaku prosés teu bisa balik. Sanajan kitu, notasi kasaruaan ieu geus jadi batal berkat kapanggihna motong-ujung suplemén anti sepuh resep Nicotinamide Mononucleotide.

NMN ieu alam-kajadian dina sél manusa sarta tanggung jawab biosintésis NAD + na ngahasilkeun énérgi. Anjeun tumuwuh heubeul, dua sanyawa ieu degenerate ngarah kana régrési tina sél stém. Inget, ieu unit hanca perlu bahan bakar sélular cukup keur ngayakeun réplikasi terus, sarta ku kituna, hiji kaluar ragrag baris motong pondok nu lifespan sélular.

Administering ubar anti sepuh éféktif kawas NMN bakal ngabalikeun prosés jeung reureuh mékanisme sepuh.

 

(2) Upholding youthful tingkat sélulér énergi

Asal primér tina skor tina ailments pakait sareng sepuh anu narrowed handap ka tingkat sélulér. A panurunan dina ngahasilkeun énérgi dina sél mangrupakeun faktor contributing utama gejala umur heubeul.

Keur hiji prékursor of NAD +, NMN boga peran maén dina ngajaga tingkat énergi optimal mitokondria sél urang. Sepuh otomatis baris ngabalukarkeun turunna dina konsentrasi NAD +. Hasilna, dina prosés sepuh momentarily nyokot ngarah kana ngembangkeun kasakit umur heubeul.

A serelek di tingkat énergi sélular dina organ vital kayaning otot, pembuluh getih, ginjal, ati, atawa pankréas salawasna interferes kalawan kaséhatan fisik sarta kognitif. Ieu keur alesan ieu anu kasakit kayaning ischemia, kaayaan haté, gagal ginjal, gangguan neurodegenerative, jeung nu lianna némbak up.

Solusi anu sampurna nyaéta ku cara nambihan awak Nikotinamide mononucleotide sareng NAD + kalayan pangobatan luar NMN. Ieu ubar anti sepuh masihan ngajakan anyar pikeun sél sepuh, anu teras bakal nempatkeun katingal nonoman.

 

(3) Ngaronjatkeun sirkulasi getih

Salah sahiji parobahan anu lumangsung salila heubeul teh panurunan dina kualitas pembuluh darah dina awak mamalia. Ku alatan éta, sistem sirkulasi ngalaman loba galur lamun mawa gizi, oksigén, panas, atawa ngurangan runtah ti organ. Kusabab kaayaan téh pengkuh, eta worsens leuwih waktos ngarah kana lumangsungna kasakit lila-nangtung.

Nicotinamide Mononucleotide téh henteu langsung jawab produksi pembuluh darah. Ngidinan kuring pikeun ngajelaskeun. sanyawa nu synthesizes NAD +, anu dina gilirannana ngaktifkeun sirtuin deacetylase (SIRT1) protéin.

Sabalikna, SIRT1 deacetylates résidu lisin nu rojong dina produksi radikal bébas oksigén. mékanisme Ieu gelut ngalawan mungkin stress oksidatif, reperfusion, atawa tatu ischemic. Dina kasus has, awak sorangan endogenously bakal counteract ischemia jeung kaayaanana patali ngaliwatan preconditioning ischemic (IPC). IPC lajeng bakal meta pikeun merangsang produksi SIRT1.

Anjeun boh tiasa administer NMN saméméh acara ischemic lumangsung atawa salila manifestasi na. Méméh kajadian éta, sanyawa nu nawarkeun cardio-perlindungan ku boosting produksi ATP ngaliwatan glikolisis.

Dina kasus Ischemia, anjeun masih tiasa nganggo Nicotinamide Mononucleotide sabab bakal memicu acidosis sareng nyababkeun impermeability mitokondria; maka, ngajamin panyalindungan sistem jantung.

 

(4) ketahanan otot

Naon anu anjeun ngarepkeun nalika aliran getih turun? Nya, nagara éta bakal ngakibatkeun leungitna massa otot. Éta henteu diragukeun anjeun bakal perhatoskeun jalma-jalma baheula kirang kinerja, daya tahan lemah, teu gerak, sareng seueur capé sepanjang waktos.

Salah sahiji papanggihan groundbreaking ku Dr. Sinclair dipuseurkeun kana épisiénsi NMN dina naekeun kakuatan otot. Numutkeun ka 2013 na sareng panilitian 2018 anyar, beurit lami anu kakeunaan pangobatan NMN tujuh dinten janten fit awak sareng aktip sapertos rakana anu langkung ngora.

Kapasitas otot sarta daya tahan mencit pangkolotna (heubeul 30-bulan) éta sarua jeung pamadegan hiji youngling lima bulan-lami. umur ieu comparable kalayan ngadeukeutan 70 na 20 taun di manusa. Ti papanggihan, anjeun tiasa infer yén karya NMN on manusa nyaeta yakin jadi maot.

 

(5) Combating Neurodegenerative Gangguan

uteuk téh beuki kawas powerhouse tina sistem Anjeun. aspék Hal ieu bisa dijadikeun alesan naha medics bakal salawasna ngandelkeun fungsi otak nalika nyatakeun waktu maot.

A réduksi dina tingkatan NAD + dina uteuk interferes kalawan kaséhatan kognitif diantara lansia. Administrasi NMN accelerates produksi NAD +, ku kituna, mayungan fungsi neural.

Skor studi ngabuktikeun yén Nicotinamide Mononucleotide pedah kognisi, stroke, sareng ngahambat leungitna ingetan, anu kasebar ku sepuh. Summarily, ieu anti-sepuh suplemén jawab pangropéa tina neuron.

NMN utamina nargétkeun étologi naon waé kaayaan neurologis. Contona, Alzheimer panyakit lumangsung kusabab turunna NAD +, tingkat konsumsi oksigén anu low dina uteuk, sareng abnormalitas mitokondria. Ningkatkeun jumlah NMN dina konter awak sadaya épék ieu.

Numutkeun kana panilitian anu diterbitkeun taun 2012, Nicotinamide Mononucleotide sacara efektif bakal ngatur karusakan intracerebral, anu sering ngakibatkeun stroke. Beurit lami anu aya handapeun dosis NMN ngadaptarkeun pamutahiran anu signifikan dina produksi NAD + intracerebral. Modél panilitian ieu ngagaduhan panyalindungan maksimal ngalawan stroke iskemik, pati saraf, sareng peradangan neurologis.

 

(6) Ningkat Métabolisme di Jaman Kuna

Sababaraha peneliti geus diajarkeun jeung kabukti yén NMN facilitates kasabaran glukosa bari enhancing métabolisme gula dina sepuh beurit ku diet goréng. Ulikan ieu ogé dilarapkeun pikeun manusa yuswa anu ngamekarkeun diabetes boh salaku hasil gula tinggi atawa gizi goréng. Sajaba ti, diet euyeub di gajih ngabalukarkeun résistansi insulin.

Nicotinamide Mononucleotide mertahankeun hiji produksi Puncak NAD +, anu dina gilirannana ngurangan peradangan nu patali umur bari ningkatkeun aktivasina insulin dina organ lemak.

 

2019 panganyarna Anti sepuh Narkoba: Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

 

(7) Perlakuan Diabetes

Jalma anu penderita diabetes tipe II sok nunjukkeun résistansi kana insulin. Karakteristik ieu kusabab gagal di NAD +. Hasilna, sél ngalaman setrés oksidatif sareng peradangan. Upami anjeun masih keneh ngora, awak bakal ngahirupkeun deui diri ngalangkungan sababaraha kagiatan fisiologis endogen. Nanging, ku sepuh, tingkat NAD + ngirangan organ panyokong kahirupan sapertos otot rangka, ati, uteuk, sareng pankreas.

Faktor kontributor anu sanés pikeun diabetes anu aya hubunganana sareng umur nyaéta diet anu gajih tinggi. Jumlah lemak jenuh anu teu normal ngahambat biosintésis NAD +. Dina usaha ngabuktikeun hasiatna Nicotinamide Mononucleotide dina pengobatan umur sareng diabetes anu diinduksi ku diet, Yoshino sareng réréncangan na nganggo dua modél beurit.

Saatos nyayogikeun dosis poéan NMN ngadeukeutan 10 dinten, para sarjana netepkeun yén beurit, anu ngalaman tuangeun gajih tinggi, nyatet ningkat Intoleransi insulin. Di sisi anu sanésna, beurit diabetik nunjukkeun paningkatan anu signifikan dina hyperlipidemia.

 

(8) Reversing sepuh

komplikasi kaséhatan kronis salawasna marengan prosés sepuh. Salaku awak ngalaman sababaraha parobahan fisiologis, sababaraha fungsi sélular lumangsung turun deui. Candak, contona, dina tingkatan dinucleotide adénin nicotinamide nurun di sababaraha organ, anjog ka hiji kamunduran dina produksi énérgi ku mitokondria sél urang.

Sepuh susunan ojah rupa faktor kayaning ngaruksak DNA nu alatan molekul uncharged, setrés oksidatif vascular, sarta gangguan kognitif lianna. Sugan aya nu apal naon kajadian? Muhun, aya hiji DNA-repairing protéin (PARP1) dina sistem manusa. Dina kasus karuksakan DNA, NAD + bakal ngaktipkeun protéin ieu ngalereskeun sél nu dimaksud.

Sababaraha studi geus datang nepi ka mangpaat nicotinamide mononucleotide dina sepuh. Salaku conto, Mills sareng kolega Anjeun na ngagunakeun modél beurit pikeun nalungtik pangaruh turunna fisiologis anu nyababkeun umur NMN.

Dina pangajaran, anu peneliti dicatet yén administrasi jangka panjang perlakuan ngarah ka upregulation tina gén compromised dina ati, otot rangka, sarta jaringan adiposa. Naon deui, papanggihan dikonfirmasi hiji pamutahiran dina ekspresi sel imun, paningkatan dina limfosit, sarta aktivasina tina leukosit.

ciri séjén tina sepuh nyaeta ayana bintik lampu-warna dina fundus panon. kaayaan ieu babarengan jeung depletion dénsitas tulang jeung henteu mampuh ngahasilkeun lawon geus diajarkeun tuntas dina rodénsia. Élmuwan katalungtik yén mencit, anu anu ditunda perlakuan NMN 12-bulan, ngalaman sagala kaayaan di luhur tibalik.

Umur panjang teh budi alesan naha jalma mésér Nicotinamide Mononucleotide.

 

(9) Perlakuan obesitas

Pikeun manula, NMN bisa ngurangan nepi ka 10% tina beurat awak mimiti tanpa nyungsi taneuh tengah antara napsu jeung tumuwuh. Mékanisme patologis of obesitas sarta diabetes aya correlated. Low NAD + tingkat mawa ngeunaan disfungsi mitokondria; ku kituna, panurunan dina produksi ATP.

Obesitas weighs handap poténsi mitokondria dina generating énergi ATP pikeun sél. Sakali anjeun administer Nicotinamide Mononucleotide, ubar bakal ningkatkeun Intoleransi glukosa jeung fungsi métabolik séjén anu patali jeung obesitas.

Nalika ngeunaan ningkatkeun aliran getih, NMN pikeun perlakuan obese tindakan anu sami sareng olahraga. Pél tunggal bakal saé sakumaha ngagunakeun treadmill sapopoé. Nanging, bédana aya dina kadar eusi NAD + dina organ awak. Sedengkeun Nicotinamide Mononucleotide ningkatkeun NAD + dina ati sareng jaringan otot, latihan ngan ukur ngawangun sanyawa dina otot.

 

Teu Nicotinamide Mononucleotide (NMN) Emang Gawé Di Asasi Manusa?phcoker

Nya, ieu panginten patarosan ayeuna nuju disada dina sirah anjeun. Bisi wae, sadaya panilitian sareng studi Preclinical dipuseurkeun kana Nicotinamide mononucleotide sareng NAD + parantos nargétkeun modél murine.

Upami Anjeun gaduh reservations ngeunaan kekecapan NMN gawé dina manusa, di dieu Kang sakabeh nu peryogi kauninga. Dr David Sinclair, hiji panalungtik luhur, sarta ahli genetika di Universitas Harvard anu salah sahiji panarima tina NMN.

Sinclair ngaku yén anjeunna nyandak suplemén. Sajauh ieu, sarjana éta henteu acan nyatet épék efek mononukleotid nikotinamida parah. Sabalikna, anjeunna ngaku yén anjeunna karaos ngora ku akal anu seukeut. Hangover sareng jet jet ayeuna janten masa lalu pikeun anjeunna. Anjeunna salajengna negeskeun yén ramana, anu telat tujuh puluhan taun, ogé nyandak suplemén éta.

Sajaba ti, Dr. Sinclair geus dipaké perlakuan salaku hiji sidang mimiti di Brigham sarta Rumah Sakit Awewe urang. Anjeunna boga rencana pikeun salajengna nguji suplement dina folks manula séhat. Sanajan fase hiji ulikan na geus réngsé, anjeunna téh acan nyieun hiji publikasi resmi. Sinclair mimiti fase kadua klinis ieu suplement NMN panalungtikan di 2018.

 

Percobaan klinis

Dina studi klinis anu disababkeun dina 1st June 2020, peneliti anu pilari ngadegkeun robah di sensitipitas jeung fungsi-sél béta ku supplementation NMN manusa. Ulama nu ti Washington Universitas Sakola Kadokteran jeung Keio University School of Medicine di Tokyo.

Dina sidang manusa nu ditajong kaluar di 2016 di Keio University, ulama anu pilari ka assess kasalametan NMN di sawawa cageur. Dina fase kadua lumangsung, anu institut sarua, dipingpin ku Shin-Ichiro, anu nalungtik administrasi NMN jangka panjang. Naon deui, tim ieu néangan keur evaluate parameter-métabolik-sindrom patali, kinetik NMN, sarta pangaruh ubar urang dina métabolisme glukosa.

Dina pangajaran klinis 2017 ku universitas Washington, pamilon kaasup 50 awéwé 55 yuswa ka 75 taun. Grup ieu ditunda dosage poéan 250mg of NMN pikeun dalapan minggu. Sanajan maranéhanana éta individu cageur, ieu awéwé rada kapaksa tingkat tinggi glukosa getih, trigliserida, sarta BMI. studi teu acan lengkep.

Sapertos ayeuna, teu aya publikasi anu nguatkeun karya NMN pikeun manusa. Nanging, anjeun kedah ngagantung kusabab aya anu masak sareng cobaan klinis panginten tiasa ngajangjikeun.

2019 panganyarna Anti sepuh Narkoba: Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

 

Kumaha Ka Paké Nicotinamide Mononucleotide (NMN) Pikeun Anti sepuh? phcoker

Upami Anjeun keur néangan mésér mononucleotide nicotinamide, aya sababaraha hal nu peryogi kauninga.

Anjeun ngan bisa nyandak perlakuan salaku suplement dietary saprak eta teu acan nampi hiji FDA dukungan final janten ubar resép.

dosage The Bulan antara 25mg na 300mg gumantung kana kauntungan kaséhatan rék ngahontal. Sanajan kitu, sababaraha urang ngaku nyokot nepi ka 1000mg per poé. Candak, contona, Dr. Sinclair nyokot 750mg / dinten. Sagedengeun ti eta, anjeunna suplemén rezim ieu kalawan resveratrol na metformin.

Dina percobaan klinis NMN, paling peneliti bakal nempatkeun subjék maranéhanana dina rentang dosis 100mg mun 250mg.

 

Lisan vs Sublingual

Upami anjeun hoyong pikeun maksimalkeun pungsi nu bioavailability of suplement ieu, anjeun kedah mésér tablet Nicotinamide Mononucleotide keur administrasi sublingual. Nyandak tamba oral ngurangan jumlah diserep kana jaringan. alesan téh nya éta ngalaman métabolisme jeung degradasi sakumaha eta ngaliwatan saluran pencernaan tur ati.

Sublingual NMN langsung asup kana aliran getih tanpa filtrations. Laju nyerep metoda ieu pangiriman téh kurang lima kali leuwih ti administrasi lisan. Dina hal ieu, anjeun bakal kudu ningkatkeun dosage nu nyieun nepi keur métabolisme kahiji lulus dina ati. Supposing anjeun ngalakonan panalungtikan, Anjeun bisa butuh nicotinamide bubuk mononucleotide bulk pikeun anjeun ngalengkepan pangajaran.

 

The Sisi efek Nicotinamide Mononucleotide Kudu Anjeun Apalphcoker

Khas mangrupakeun sinonim sareng anu dipamerkeun ku niacinamide sareng efek samping vitamin B3 compoundnicotinamide mononucleotide s. Nanging, kaseueuran jalma bahkan henteu ngalaman pisan. Salaku conto, ilmuwan panilitian Universitas Harvard paling ngaku ngaku nyandak NMN, tapi anjeunna henteu acan merhatoskeun épék sambel.

Sajauh, dina sagala disadiakeun Nicotinamide Mononucleotide karya dina mencit, data teu némbongkeun ayana sagala efek samping di model murine. Taya panalungtik geus dirékam hiji gejala négatip duanana dina administrasi NMN pondok tur jangka panjang.

Sababaraha urang mungkin nitenan upshots négatip handap;

  • seueul
  • utah
  • pusing
  • burih kesel
  • mencret
  • réaksi alérgi kayaning itchiness, hives, atawa rashes

Dina kasus langka, nicotinamide efek samping mononucleotide tiasa parna ka extent nu tos neangan kaséhatan saharita dipariksa-up. Nyebut sababaraha, kasusah engapan, keteg jajantung teratur, utah pengkuh, kulitna yellowing, sarta leungitna napsu nu diantara gejala akut.

 

Contraindications

Pikeun titik ieu, percobaan klinis geus hijina geus dipuseurkeun kana sawawa cageur dina bracket umur 45 mun 75 taun. Ku sabab kitu, dina grup di handap ieu kedah cautious saméméh administering nu NMN suplemén anti sepuh.

  • ibu ibu hamil sarta asuhan
  • Individu ku sajarah hypersensitivity mun NMN
  • Pasén nyokot pangobatan kasakit kronis

Dimana Kuring Dupi Teangan Anti sepuh Narkoba-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)? phcoker

(1) Sumber Food NMN

Anjeun meureun nuju nyieun fuss a sakumaha keur naha anjeun kedah mésér Nicotinamide Mononucleotide mun anjeun gampang bisa manggihan eta di pangan tangtu. Hayu atuh sakeudeung ngajelaskeun naha suplement ieu perlu.

Salaku NAD + declines dina awak alatan sepuh, sél moal bisa counter éfék. Dina tahap ieu, ngan pilihan Anjeun bisa jadi ngagunakeun suplemén NMN. Clinicians bakal ajak anjeun nyandak pangan-euyeub NMN kawas brokoli, suung, edamame, atawa hurang. Sanajan kitu, Hidangan ieu ngan bakal masihan kaluar kirang ti 5% tina naon anu merlukeun awak anjeun.

FDA ngajak nu mana wae mahluk manusa perlu kira 560mg of NMN per poé. Supposing anjeun pikeun meunangkeun suplement ti brokoli, anjeun bakal kudu meakeun leuwih pon 1500 anu sarua.

 

(2) NMN suplemén

nu bubuk bulk nicotinamide mononucleotide geus sadia pikeun diobral di paling toko farmasi sarta ubar atawa laboratorium. Upami anjeun hoyong sababaraha pikeun panalungtikan, anjeun tiasa ngadamel urutan bulk, nu hadir kalawan harga potongan na waivers dina biaya pengiriman barang.

Nyieun purchases online of NMN teu ukur ngaheéat on waktos Anjeun tapi ogé nawarkeun hiji platform alus teuing pikeun ngabandingkeun harga béda. Mun anjeun teu panalungtik, Anjeun masih bisa meuli Nicotinamide Mononucleotide suplemén pikeun pamakéan pribadi. Sateuacan nyieun hiji urutan, mastikeun eta mangrupakeun produk pangan kelas.

 

singgetan phcoker

Keur disada teu asup kaakal mun ngeceskeun yen NMN prolongs bentang kahirupan manusa. Sanajan kitu, cindekna ieu nahan up. Anu ngabalukarkeun maot diantara manula anu alatan kasakit umur-ngainduksi, anu datangna ngeunaan salaku hasil tina fungsi sélular goréng.

nu anti sepuh Nicotinamide Mononucleotide ukur lengkah ka ngaronjatkeun pangiriman BBM sélular jeung naekeun pungsionalitas sél. Éta tindakan ku upregulating NAD +, nu condong nampik salaku urang umurna.

Ngagunakeun anti sepuh creams raray, moisturizers, sunscreens, atawa embarking dina latihan biasa dina diet sehat bisa ukur ngaganti ramo Anjeun. Najan kitu, anjeun kudu ngarti ngabalukarkeun akar sepuh komplikasi nungkulan éta individual. mononucleotide Nicotinamide reverses proses sepuh ku repairing DNA ruksak, mayungan otak, sistem cardiac, ngaronjatkeun fungsi otot, sarta boosting ketahanan.

Upami anjeun hoyong nicotinamide bubuk mononucleotide bulk, pariksa di kalayan kami terasrasakeun harga friendly.

 

Rujukan
  1. Mills, KF, Yoshino, J., Yoshida, S., et al. (2016). Lila-Istilah Administrasi of Nicotinamide Mononucleotide Mitigates Jaman-Iie fisiologis turunna di mencit. Cell Métabolisme.
  2. Yoshino, J., Mills, KF, Imai, SI, sarta yōon, MJ (2011). Nicotinamide Mononucleotide, hiji konci NAD + panengah, Ngaruwat dina Pathophysiology of Diet- na Jaman-ngainduksi Diabetes di mencit. Cell Métabolisme.
  3. Yamamoto, T., Byun, J., Zhai P., Ikeda, Y., Oka, S., jeung Sadoshima, J. (2014). Nicotinamide Mononucleotide, hiji panengah tina NAD + Sintésis, ngajaga Heart ti Ischemia na Reperfusion.
  4. Sinclair, DA, Uddin, GM, Youngson, NA, sareng Morris, MJ (2016). Sirah ka sirah Babandingan Short-Istilah Treatment kalawan NAD + prékursor Nicotinamide Mononucleotide (NMN) jeung genep Minggu tina Latihan di mencit bikang obese.
  5. Imai, S., Yoshino, J., Mills, KF, Grozio, A., et al. (2019) Slc12a8 mangrupakeun transporter Nicotinamide Mononucleotide. Alam Métabolisme.
  6. De Picciotto, NE, Daerah, Mills, KF, Imai, S., Gano, sedengkeun, et al. (2016). Nicotinamide Mononucleotide Reverses Vascular disfungsi na Stress oksidatif kalawan sepuh beurit.
  7. Yao, Z., Gao, Z., Yang, W., sarta Jia, P. (2017). Nicotinamide Mononucleotide nyegah JNK aktivasina ka Undur Panyakit Alzheimer.
  8. Hou, Y., Wang, Y., Zhang, Y., Lautrup, S., et al. (2018). NAD + Supplementation Normalizes kaistiméwaan Alzheimer jeung Responses DNA Ruksakna dina New Maséhi Mouse Modél kalawan Diwanohkeun kakurangan ngalereskeun DNA.
  9. atah NICOTINAMIDE MONONUCLEOTIDE (NMN) BEDAK (1094-61-7).

 

Daptar eusi