Tentang Kami

HOME > ABOUT US

Perkenalan Company

Xuchang Shangke Kimia Co., Ltd. éta diadegkeun dina 2008, ayana di Industrial Park Rupa kimia Zhangpan Bandar, Xuchang, Propinsi Henan, kalawan 10 juta méter pasagi, total aset 10 juta dollar AS, sarta leuwih ti pagawé 100.

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci. Dina aturan ngeunaan ISO 9001: Sistim kualitas 2015 tur mastikeun manajemén, anu produk kualitas luhur ngajadikeun mantuan pasar kami dilegakeun ka Amérika Serikat, Eropa, Jepang jeung sababaraha nagara sejen, keur lembaga panalungtikan lokal jeung pausahaan farmasi, sarta urang terus Ngalanglang langkung kasempetan pikeun jasa langkung klien.

Kalayan filosofi ngeunaan inovasi sareng perlindungan lingkungan, Shangke Chemical komitmen pikeun nungtut tanggung jawab sosialna pikeun kaséhatan manusa, sareng konsép "inovasi ilmiah sareng téknologi, perlindungan lingkungan héjo, jujur ​​sareng amanah, sareng pamekaran umum", dikhususkeun pikeun nyayogikeun para nasabah di bumi sareng luar negeri nganggo harga wajar, produk kualitas sareng jasa teknis profésional.

phcoker Carousel Gambar Desain
gambar phcoker Produsén urang
gambar PHCOKER parusahaan Factory
gambar PHCOKER parusahaan Factory
gambar PHCOKER parusahaan Factory

Kaunggulan kami

Palanggan Shangke Chemical parantos parantos ngembang ka Amérika Kalér, Eropa, India, sareng urang teras-terasan ngajantenkeun sareng kerja keras.
Perusahaan anu nganut kana konsép "inovasi ilmiah sareng téknologi, perlindungan lingkungan anu héjo, jujur ​​sareng amanah, sareng pangwangunan umum", dédikasi pikeun nyayogikeun para nasabah di bumi sareng luar negeri kalayan harga lumayan, produk kualitas sareng jasa téknis profésional.

R & D Tim

taun 20 tina pangalaman industri.

Panyiaran newest

pabrik dihasilkeun

ISO9001: 2000 jeung sertifikasi cGMP.

Panyiaran newest

Produkna pohara efektif sareng gaduh ilmiah anu pang anyarna

sareng prestasi téknologi.

Alus Service

Produk mampu milik, pangurangan harga henteu lungsur jasa.