spanduk-phcoker
Shangke Kimia

perusahaan anu ahli dina perantara farmasi aktif (API),

spanduk-phcoker
Shangke Kimia

perusahaan anu ahli dina perantara farmasi aktif (API),

slaider

Kaunggulan kami

System kualitas

ISO9001: perda 2000 tur patuh standar cGMP.

Tim R & D

pangalaman industri leuwih ti 20 taun farmasi kalawan cukup rojongan teknis patali.

Panyiaran newest

Jeung prestasi ilmiah sarta téhnologis panganyarna, produksi Shangke urang téh pohara efektif tur ramah-eco.

Alus Service

Tim layanan palanggan kami nyadiakeun rojongan teknis na ilmiah pinuh dina tingkat nu pangluhurna pikeun klien timely.

Produk Teras kami

BLOG Anyar

galeri

ngalanggan

Ngalanggan meunang inpo nu panganyarna tentang Company urang.
Anjeun bakal nampa beja panganyarna na bonus.