+ 86 (1812) 4514114 [EMAIL PROTECTED]
  • API profésional Plant

    20 taun API pabrik

    Néangan mitra global Pikeun
    Produksi anjeun sarta ubar
    pangwangunan

    ngajalajah Kiwari
  • peneliti urang nu fokus kana

    System Control kualitas

    Dina aturan ngeunaan cGMP na
    ISO9001: 2000,-kualitas luhur dijamin

    ngajalajah Kiwari
  • Kami dedicated ka

    Alus Supply Chain

    Kalawan muture Sistim ranté suplai
    mantuan kami nyadiakeun luhur
    produk kualitas pikeun klien stably.

    ngajalajah Kiwari

Keur naon urang difokuskeun

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API),

kalawan angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium ngadalikeun kualitas salila produksi.

pabrik Galeri

Kami geus tutuwuhan produksi jeung sistem manajemen lengkep maju.

galeri

Produk konci

produk urang konci: API, antara farmasi, jsb

ngajalajah Kiwari

Quality

komitmen urang pikeun kualitas ieu dibuktikeun ku minuhan kami kalawan standar cGMP, kitu ogé ISO9001: 2000 jsb

pariksa éta

ngeunaan Shangke

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci

Kalawan filsafat miboga inovasi jeung perlindungan lingkungan, Shangke Kimia mangrupakeun committed ka minuhan tanggung jawab sosial na pikeun kaséhatan manusa, babarengan jeung konsep "inovasi ilmiah sarta téhnologis, panyalindungan lingkungan héjo, jujur ​​tur dipercaya, sarta ngembangkeun umum", dedicated nyadiakeun konsumén di imah sarta di mancanagara kalawan harga nu lumrah, produk kualitas sarta jasa teknis profésional.

Tempo Sadaya Projects

PHCOKER banner

Kauntungan urang

Tentang Kami
Tim R & D

pangalaman industri leuwih ti 20 taun farmasi kalawan cukup rojongan teknis patali.

Panyiaran newest

Jeung prestasi ilmiah sarta téhnologis panganyarna, produksi Shangke urang téh pohara efektif tur ramah-eco.

System kualitas

ISO9001: perda 2000 tur patuh standar cGMP.

Alus Service

Tim layanan palanggan kami nyadiakeun rojongan teknis na ilmiah pinuh dina tingkat nu pangluhurna pikeun klien timely.

0

taun Pangalaman

0

Medicament nimukeun

0

panghargaan Winned

0

Agénsi kerjasama

Kami Blog Anyar

Testimonials klien

kontak Bentuk

Shangke Kimia mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing di antara farmasi aktif (API). Ngadalikeun kualitas salila produksi, angka nu gede ngarupakeun professional ngalaman, hiji alat produksi-kelas munggaran tur laboratorium anu titik konci.

Taros Kami